Hacim iyice bitik , haydi canlan azcık , ölü taklidi yapma artık...
[attach=confıg]2540[/attach]
Hacim iyice bitik , haydi canlan azcık , ölü taklidi yapma artık...
[attach=confıg]2540[/attach]
Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...
Sabahtan 0.85 alış yazdım gelirse gelir.
0.85 im gelmemiş. Şöyle bir bakayım dedim. İyiki Cuma 0.85 gelmemiş. Şimdi 0.82 yazdım. En iyi alış seviyesi bu. Gelirse gelir. Anca o kâr ettirir. Şimdi spek 0.85 ten alanlara sanki elinizdekileri 0.84 den verin yoksa 0.83 ten alacağım derken bende 0.82 den mallanirmıyim bir bakayım. İyi bir kağıt değil tepkiye oynuyorum. Ya az zarar edeceğim. Ya da bekleyerek az kâr edeceğim. %50 %50
Merakla bekliyorum😊0.85 kademesine yine ne kadar satış koyacaklar. 0.84 alış yazdım gelir gelmez 0.85 satış koyacağım
Bu sayfada kimse yok. Harika, küçük yatırımcının bulaşacağı senetlerden olmaması gerekenlerden diye düşünüyorum. O nedenle rahat alım yazıyorum. Bu tür senetleri temkinli yazıyorum. Her zaman pasif yazılıyorum. Eğer pasif satışlar hızlanirsa hemen bir alt kademede fiyat duzeltiyorum. Şimdi 0.84 gelmez ise yarın rahat gelir. O zama da 0.83 yazacagim. Geri kalanİda 0.82 ye saklayacagim. Şimdi 0.85 alsam beni perişan eder spek. 0.85 in önüne dağ gibi yığar. Hayret 0.85 alıcı kademesine gelmiş l. Birazdan 0.85 satıcı kademesinde olmasa şaşarım.
Ne bu ya.... 0.85 120 bin lotla alıcı konumunda. Yarın gazını almazlarsa şaşarım. Ben daha 0.82 ye gelmesini sabırla bekleyeceğim. Bugün 0.84 alış yazmıştım gerçekleşmedi.
EUYO Solo 2017/3 Aylık DÖNEM KARI : 981.943TL Yıllık Değ%:61
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri