Sayfa 922/1000 İlkİlk ... 422822872912920921922923924932972 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 7,369 - 7,376 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Death cross oluştu diyenler var..ekran başında olanlar bakabiliri?

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Basit ağırlıklı ortalama kullananlarda gerçekleşmiş olabilir. Ben üssel kullanıyorum henüz bir kesişim yok. Olsa da çok mühim değil. En fazla bahsettiğimiz değerlere iner. Belki de inmez yukarı gider. Golden ya da death cross çok bel bağlanacak şeyler değil. Sebeplerini uzun uzun yazarım boş bir vaktimde.

2.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    ErkinSahinoz (@ErkinSahinoz) Tweetledi: Büyük Çarpışma

Yerliler döviz alıyor (grafik 1).
    Yabancılar döviz satıyor (hisse ve DİBS alarak, grafik 2).

Dolar kuru yıllardır aşağı yönde kırılmayan 200 günlük etrafında yılan dansı yapıyor (grafik 3).

Yerliler mi DÜŞECEK yoksa yabancılar mı size göre? https://t.co/8ymwJEbXx2 https://twitter.com/ErkinSahinoz/sta...444098048?s=17
    Erkin de yanılıyor. Ekonomistler bir zahmet finans piyasalarına yorum yapmasın yahu. Hisse senet fiyatları ve usd deki fiyat hareketleri yabancıların elindeki miktarı hem tl hemde usd bazında değiştiriyor. TCMB sitesinde son bir yıllık kur farkından arındırılmış oranlar var hem borsa hem dibs için.

3. 2019 Ocak son bir yıllık değişim

4.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Death cross oluştu diyenler var..ekran başında olanlar bakabiliri?

golden cross dur o.

5. Benim elimde 180 liralık hisse var. 6 lira usd kurundan 30 dolarlık. Hisselerin fiyatı 250 tl oldu, dolar 5 e düştü oldu elimde 50 dolarlık hisse. Ben yeni alım yapmadımki.

6. Milletin ebesini belledi sahtekar Erkin Şahinöz. Bitcoin leri 15bin$ den itekledi. Kendi kitap ve seminerden malı götürdü. Bitcoin alanlar kobrayı yedi arkasından. Çıkmaz kolay kolay.

Sahtekar herifler. Bu tür dallamaları boşverin gitsin. Parayla eğitim verirler ama ne hikmetse kendi portföyleri bok gibidir!!!

Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Erkin de yanılıyor. Ekonomistler bir zahmet finans piyasalarına yorum yapmasın yahu. Hisse senet fiyatları ve usd deki fiyat hareketleri yabancıların elindeki miktarı hem tl hemde usd bazında değiştiriyor. TCMB sitesinde son bir yıllık kur farkından arındırılmış oranlar var hem borsa hem dibs için.

7. Sahtekarları takip etmeyin. bunlar herbokolog. yiyorsa çok iyi biliyorsa ekrandan son 3 senelik portföy alım satımlarını göstersin Erkin Şahinöz de görelim bakalım ne kadar çok biliyormuş. Erkekse yapar! :-)

Portföyünü göstermeyen hiçbir adamı takip etmeyin! Zaten portföyünü iyi yönetenler size asla al veya sat demezler! Adam salak mı ki altın yumurtlayan tavuğunu sanal ortamda tanımadığı insanlara versin!

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    ErkinSahinoz (@ErkinSahinoz) Tweetledi: Büyük Çarpışma

Yerliler döviz alıyor (grafik 1).
    Yabancılar döviz satıyor (hisse ve DİBS alarak, grafik 2).

Dolar kuru yıllardır aşağı yönde kırılmayan 200 günlük etrafında yılan dansı yapıyor (grafik 3).

Yerliler mi DÜŞECEK yoksa yabancılar mı size göre? https://t.co/8ymwJEbXx2 https://twitter.com/ErkinSahinoz/sta...444098048?s=17

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,153
     Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Basit ağırlıklı ortalama kullananlarda gerçekleşmiş olabilir. Ben üssel kullanıyorum henüz bir kesişim yok. Olsa da çok mühim değil. En fazla bahsettiğimiz değerlere iner. Belki de inmez yukarı gider. Golden ya da death cross çok bel bağlanacak şeyler değil. Sebeplerini uzun uzun yazarım boş bir vaktimde.
    Teşekkürler... ekrana bakamıyorum...

Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 922/1000 İlkİlk ... 422822872912920921922923924932972 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •