burada olumsuzluk pompalayanlara inanıp 79 dan sattım.bir dakika sonra tahta 81 oldu.burada bilip bilmeden olumsuz yazanlara beddua ettim.inşallah herkes nasibine düşeni alır.
burada olumsuzluk pompalayanlara inanıp 79 dan sattım.bir dakika sonra tahta 81 oldu.burada bilip bilmeden olumsuz yazanlara beddua ettim.inşallah herkes nasibine düşeni alır.
yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.şahsi değerlendirmelerimdir.
Hocam burası ky platformu değil kurtlar sofrası burada yazana göre hareket olur mu hiç? Aman..
HUAWEI G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Endeksin de yardımıyla grafik gittikçe güzelleşiyor. 82 yi bu kez kırarsa , yukari hareket baslayabilir. Bakalim yukarıyı mi isteyecek aşağıyı mı?
Ytd.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
dolar ağa hedefın var mı bunda
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abi bugün gedik almis...önceki gün alanlar satmış aynı terane ...para girişi olumlu...tabii yarin çıkmazsa ...şu alanlar hemen ertesi gün satmassa direncleri kirariz. ..alım onermiyorum. ..ortaklara bol kazanç diliyorum
GT-I9060I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Esasında sabrımız kalmadığı için bunaliyoruz ve isyanlardayiz. Halbuki teknik olarak çok güzel hareketleri var .
Spekülatörleri her kimse bravo iki kağıda birden hükmediyor. Zanaat işi . Hakikaten helal olsun .Sadece bu kağıda ben hukmederim diyor ve dediğini de yapıyor. İŞİN PİRİ bence.
Elimizden gelen birşey yok. Sadece üstadın hareketini bekleyip peşine takilacagiz. Mal toplamak gibi bir derdi olduğunu zannetmiyorum !!! Sadece bir şeyleri bekliyor. Zamanını bekliyor fakat soru şu neyi bekliyor?
Yer İmleri