Sayfa 927/1000 İlkİlk ... 427827877917925926927928929937977 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 7,409 - 7,416 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1.  Alıntı Originally Posted by Occhiali Yazıyı Oku
    "Death cross", günlük grafikte, 200 günlük ortalamanın, 50 günlüğü aşağıya kırması olarak tarif ediliyor. Bu nedenle, günlük grafik kullandım. Haftalıkta, 10 ve 40 haftalık ortalama, aşağı yukarı "death cross"a denk geliyor. Grafiği çizince, çok benzer bir sonuç çıkıyor. Aylık için "death cross"a denk gelen ortalamalar var mı? Hiç duymadım.

Peki, günlük ve haftalık grafiklere bakınca, "death cross"un USDTRY'deki önemi hakkındaki sizin değerlendirmeniz nedir?
    2 sene üzeri grafiklerde logoritmik, günlük ve ortalamalara bakmıyorum...
    5,17 altında aylık larda 4,520 mümkün.. Haftalıklar da indikatör yorgunlukları mevcut.
    Önemli bir süreç ben elliot 7x son dalga olduğunu düşündüğüm ve burada belirttiğim için sadece olayların destekleyen akibetini bekliyorum.
    Ve oluşum bu yönde benim için devam ediyor.
    Saygılar Bol kazançlar

2. 06 Şubat Çarşamba 14:59 TİCARET BAKANLIĞI: TÜRKİYE GENELİNDE 5 İLDE HALLERE YÖNELİK EŞ ZAMANLI DENETİM GERÇEKLEŞTİ

patlıcan kaç olduuuuu ? (Jet Sosyete Ceeeeengizden)...

Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Halk da kafa yok ki..Taşısın 1 yıl doları...
    Faiz bütün kötülüklerin anası yaklaşımının faturasını sonuna kadar hissetmeye başlayan ve endişeye kapılanların çark edeceklerini halk nereden bilsin. Vatandaş birikimlerini koruma güdüsü ile dövize yöneldi, sarsılan güven kolay kolay geri kazanılamayacak gibi. En ufak bir tedirginlikte dövize yöneliş eğilimi gücünü koruyor. Seçimlerden sonra bilindik yaklaşıma geri dönülmeyeceğini de maalesef kimse garanti edemez.

O doları bir yıl hatta iki yıl taşıyan ve taşıma maliyetine katlanan halkın elbette kendince bildikleri vardır.

*abd hazine bakanı, "fed başkanı powell ve başkan trump ile verimli bir akşam yemeği yedik"

*abd hazine bakanı, "fed başkanı ile her hafta bir araya geliyorum ve birçok konu üzerinde görüş alışverişinde bulunuyoruz"

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5. 06 Şubat Çarşamba 16:29 İSTANBUL KARTAL'DA 6 KATLI BİNA ÇÖKTÜ -HT

beton yapıyorlar...yaptıklarını da düzgün yapamıyorlar...

6. 06 Şubat Çarşamba 17:01 HAZİNE 835 MİLYONLUK EURO CİNSİ SUKUK SATTI

Mesajlar ne oldu patlıcanlar kozlendi mi

8. ne oldu yahu? ne kaçırdık yine?

Sayfa 927/1000 İlkİlk ... 427827877917925926927928929937977 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •