Sayfa 140/429 İlkİlk ... 4090130138139140141142150190240 ... SonSon
Arama sonucu : 3425 madde; 1,113 - 1,120 arası.

Konu: VAKFN - Vakıf Finansal Kiralama

1.  Alıntı Originally Posted by viva Yazıyı Oku
    Vermedim vermeyeceğim...
    Aynen devam ne vereceğim aq

2. Sayın viva kusura bakmayın ama ortada bir verme konusu var ise. ky nin eline verdiler. çikita muz triko kazak tekstil hissesi almadık ki b grubu devlet hissesi aldık. 4 ay içinde 2 sefer %500 artıp %500 düşürdüler. Türkiyede yaşamaktan nefret ediyorum tamam vatan cennet bir vatan ama adalet hiç bir yerde yok rüşvette dünya 2.cisi benzinde dünya 1.cisi bütün pisliklerde ilk 3 deyiz. aşırı sağ görüşlü arkdaşlar sevmiyorsan git bu ülkeden diyebilir. imkanım fırsatım yok. eğer olsa 1 dk durmazdım. bu vatanın evlatları 10 numara yönetenleri ******** akp chp mhp ayrımı yapmadan

3.  Alıntı Originally Posted by muzo Yazıyı Oku
    Pazartesi galip 75.000 adet almiş sali günu geri satmiş
    Galip persembe gunu 12 bin adet almiş. Dalga geciyorlar. 500 bin adet aliyordun noldu 12 bin adet aliyosun şimdi. Plani ne bu kansiz vurguncunun

avgyo gıdıyor vakfn bakıyor

5. bürüt takas yemiş kağıdın yükselmesini beklemek safdillik olur....ytd...

6.  Alıntı Originally Posted by muzo Yazıyı Oku
    Sayın viva kusura bakmayın ama ortada bir verme konusu var ise. ky nin eline verdiler. çikita muz triko kazak tekstil hissesi almadık ki b grubu devlet hissesi aldık. 4 ay içinde 2 sefer %500 artıp %500 düşürdüler. Türkiyede yaşamaktan nefret ediyorum tamam vatan cennet bir vatan ama adalet hiç bir yerde yok rüşvette dünya 2.cisi benzinde dünya 1.cisi bütün pisliklerde ilk 3 deyiz. aşırı sağ görüşlü arkdaşlar sevmiyorsan git bu ülkeden diyebilir. imkanım fırsatım yok. eğer olsa 1 dk durmazdım. bu vatanın evlatları 10 numara yönetenleri ******** akp chp mhp ayrımı yapmadan
    Bütün bu olanlardan REİS in bilgisi yok sanırım olsa müsade etmez gibime geliyor MynetFinans tan ben bimere yazdığım yazıyı paylaştım tüm arkadaşlar da bişeyler yazssında belki bir yararı olur diye aynı gün MynetFinans finans üyeliğimi engellediler yaklaşık 45 gündür engellenmiş durumda üyeliğim bana kalırsa tolu şekilde cumhurbaşkanına yazalım direk e-devleti kullanan arkadaşlar bilirler direk cumhurbaşkanına yazabilirler başkada şansımız yok...!

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by alitas46 Yazıyı Oku
    bürüt takas yemiş kağıdın yükselmesini beklemek safdillik olur....ytd...
    Kaç lotun var senin maliyetin ne?

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by alitas46 Yazıyı Oku
    bürüt takas yemiş kağıdın yükselmesini beklemek safdillik olur....ytd...
    yazıyı tam okumadınız galiba. metronun sahibi galip vakfn alcatel avrasya gmyo hepsine birden saldırdı. hepsi brüt takasa girdi. fakat brütte olmalarına rağmen alcatel avrasya gmyo yürüyüp gidiyor eski seviyesine doğru

Sayfa 140/429 İlkİlk ... 4090130138139140141142150190240 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •