Sayfa 168/597 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218268 ... SonSon
Arama sonucu : 4774 madde; 1,337 - 1,344 arası.

Konu: BTCIM - Batı Çimento

1.  Alıntı Originally Posted by Badi Yazıyı Oku
    Yahu traderlik kim ben kimimim.ben bir ky yim.gördüğüm doğruları takdir eder,yanlışları sonuna kadar eleştiririm.Bunlarda benim fikir özgürlüğüm.Benim yanlışım olursada başkaları eleştirir.Doğruluğuna yanlışlığına okuyan karar verir.sonuç olarak.herkez kendi bilir.
     Alıntı Originally Posted by whiningman Yazıyı Oku
    Birbirinize whatsup dan yazsaniz cok mutlu olacagim.Bu nedirya sazi almis birbirinize sallayip duruyorsunuz. Yeter...! hatta en az 5-6 ay yazmayin lutfen buraya kafam kaldirmiyor sesinizi
    Sayın Badi sanalda karton trader dediğim sen değilsin.Onu buradaki yazdıkları ile reelde yaptıkları uzaktan yakından alakası olmadığını net bildiklerim için yazdım.Hey Allah'ım ya.Bak bir kez daha net olarak yazıyorum senin reelde kim olduğunu bilmiyorum.Benim yazdığım herşeyin adresi belli burada boş yere alınganlık yapma artık.Biraz daha böyle herşeye muhatapları susarken sen atlarsan benimde aklıma başka şeyler gelecek en sonunda hiç aklımda yokken getireceksin bunu.Harbiden artık alttaki imzamı Badi bu yazı sana hitaben değil diye değiştirteceksin bana en sonunda.

Sayın Whiningman burada ömrümüzü yediği yetmedi wp de tam mı yesin.Ben ona hiç sallamadım bu topicde.Ona sıra gelmez çünkü.Ben zaten onun sayesinde tahtada cirit atanlar buralarda da cirit atarken kimse kusurabakmasın daha fazla hakaret işitemeyeceğim.Yoksa yazsın çizzin özgürce takılsın bana ne umrumda mı?Bizi katmasın yazılarına her iki cümlede bir gerisi zerre umrumda değil.Değil 6 ay 6 yıl görünmez olurum.Hatta hiç görünmem.Benim için sıkıntı değil.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,545
    Vay bee ne bt yımış ömrümüzü yedi...halen beklemeye devam [emoji4]
    Son düzenleme : carkos; 10-02-2019 saat: 00:32.
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

3.  Alıntı Originally Posted by carkos Yazıyı Oku
    yay bee ne bt yımış ömrümüzü yedi...halen bekleye devam [emoji4]
    http://cementurk.com.tr/5-yilda-üret...-katina-cikti/
    Evet gerçekten ömrümüzü yedi...yabancı yayınlardan global çimento fiyatlarına bakın,hiç yabancı diliniz yoksa Alibaba’dan portlant çimento fiyatlarına bakın,en kötü kalite çimento bile tonu 45$ dan aşağıya değil,ortalama 50$ üzeri piyasa,hadi 45$ dan sattın diyelim,5,8 milyon tonda ortalama 12 dolar kazansan 70 milyon dolar eder,şimdi olacak işmi bu Pd,evet ben Anzer balı demiştim zamanında halende arkasındayım,filmin sonunda etiketin arkasıda görünür elbet,üzerine gerçek fiyatı konulana kadar buradayız,bakalım gerçek fiyatı kim üzerine koyacak,yönetim -A-kovanı Anzer fiyatına bile satmaz iken bizim -B- kovanı balın toz şeker fiyatınında altına işlem görmesine bir reaksiyon göstermedi,halbuki ikiside aynı bahçenin ürünü ,Sanko’da zaten sizi kurtarmayı vaad etmiyoruz diyerek rengini belli etmişti ilk günden,tek kurtuluşumuz gelecek iyi bilançolara ve yüksek temettülere kalmış görünüyor,Allah’tan o cepheden güzel sinyaller fazlası ile geliyor.

4. Benim anlamadığım nokta hadi biz işi bilmiyoruz diyelim bu Tarman denen sözde borsa dehası Söke’ye,Buçim’e,Göltaş’a,Batıçim’e vb. Şirketlere dünya kadar parayı gömmüş bir çoğunda dolar bazında parası pul olmuş,şimdi kimse hisse oranı aynı fark etmez demesin çünkü sizinde hisse oranınız aynı ama hepimizin parası pul oldu başta miras paylaşımında hisseleri tercih eden Ünal ailesi,şirketten ayda 20 bin değil 100 bin lira aylık alsa,altınada makam arabası olarak Octavia değil Lombargini çeksen yine çıkmaz o zarar...
    Bu Tarman denen adamın mutlaka ortakları veya parasını yönettikleri vardır,hiçmi hesap soran,arıza çıkartan olmuyor acaba???

5.  Alıntı Originally Posted by CARİ Yazıyı Oku
    bir inat uğruna yapılan zarara bakar mısınız.40 milyon usd den 56 milyon usd ye 16 milyon usd yi bir çırpıda çizen sayın yönetimiz.
    5 Milyon TL hisse geri alımı için kendilerine verilen yetkiyi kullanmamak için ne yapacaklarını ,ne söyleyecekleri bilmiyorlar.
    ytd.
    Saygılar,
    https://www.mgm.gov.tr/sondurum/kar-kalinliklari.aspx
    Sayın Cari,ne kadar ❄’lı bir yatırım yaptıkarını bu sene göreceksiniz,Askerliğimi yaptığım Isparta’nın dağları belkide 100 yıldır böyle bir ❄ ⛄ görmedi,enerji bu sene bırakın bilançoya yük olmayı,kurlar böyle kalırsa çok ciddi ❄ bile getirebilir,tabiki güvendiğimiz dağlara Mart ❄ ı yağmazsa ,Türkiye sınırlarında ölçülen en yüksek kar kalınlıkları başta Davraz dağı olmak üzere Isparta il sınırlarında Eğirdir ve Kovada gölleri havzasında ölçülmüş durumda.

6.  Alıntı Originally Posted by CARİ Yazıyı Oku
    bir inat uğruna yapılan zarara bakar mısınız.40 milyon usd den 56 milyon usd ye 16 milyon usd yi bir çırpıda çizen sayın yönetimiz.
    5 Milyon TL hisse geri alımı için kendilerine verilen yetkiyi kullanmamak için ne yapacaklarını ,ne söyleyecekleri bilmiyorlar.
    ytd.
    Saygılar,
    https://www.superhaber.tv/turkiyenin...k-haber-100404
    Samimi olarak söylemek gerekirse Kovadaların alımı hem tercih yönünden hemde teklif edilen fiyat yönünden büyük bir hata idi,zira Kovada gölü Türkiye’de baraj ve Hes’lere ciddi zarar veren kum midyesinin görüldüğü ilk Hes olma özelliğini taşıyor,ayrıca Eğirdir gölü ile olan kanal ve benzeri nedenlerden ötürü olabilecek en sorunlu Hes tercihi diyebiliriz,zaten kapasite ve üretim rakamlarıda bunu gayet iyi açıklıyor,ancak geçen yıl üretim artışı ile ilgili bazı çalışmalar yapıldı diye duyumlarım oldu,konuyla ilgili detaylı bilgisi olanlar katkı yaparsa sevinirim...
    Neyse vakit baya geç olmuş,nedendir bilmiyorum ama bu gece baya YOĞUNLAŞTIM hisseye...

7. https://www.google.com.tr/amp/s/www....kU-ahnr7QmVmfg
    Bu düğünün bağlantısını acentacı bir arkadaşım yaptı,düğünü yapanlar Hindistan’lı çimentocu bir aile,daha öncede bir çok Hint’li çimento zengini benzer düğünler yapmıştı,gideceklerini bilsem bizim yönetimede davetiye yollatacaktım ama düğün üç gün sürüyor,hem işler aksamasın hemde bizim yönetimi geleneksel kıyafetlerle Hint dansı yaparken hayal edince kesin olarak vaz geçtim ...(bu sahneyi mutlaka 10 saniye hayal edin)...Bu düğünün maliyeti inanılmaz,demekki elin Hintlisi bu işden para kazanıyor ve ayrıca “PAYDAŞ” ları ile paylaşıyor,benimde 2020’de oğlana sünnet düğünü yapma planım var ama Batıçim’e kalırsak herhalde 2023 de yaparız

8. Koşullar değişmezse 2020 ve sonrası için favori hisselerimden.

Sayfa 168/597 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218268 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •