Sayfa 409/999 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459509909 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 3,265 - 3,272 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, tanzim satışlarının yakın zamanda Türkiye'nin Milli Pazaryeri Platformu www.epttavm.com'da başlatılacağını söyledi. Bakan Turhan, "Proje kapsamında tarım ürünlerinin vatandaşımıza ulaşması sürecinde yaşanan aracı hizmet ücretlerini ortadan kaldırmayı amaçlıyoruz" dedi

https://www.haberturk.com/son-dakika...372212-ekonomi

online da geliyor
    bu saatten sonra marketler pazarcılar düşünsün

2. Son dakika: 3600 ek gösterge bekleyenlere müjde

AK Partili Bülen Turan, son dönemlerin en çok merak edilen konularından biri olan 3600 ek gösterge için açıklamalarda bulundu.

Turan, TBMM takviminin uygun olması halimde seçimden önce bu konudaki yasanın çıkarılabileceğini söyledi.

3. denizbanktan aradılar 22 m.k oranla bono varmış .80 günlük .mevduattaki düşük oranlar tatmin etmiyor galiba piyasayı.. bankalar bu çözümü buldular

4. Saygılarımla.

5.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    denizbanktan aradılar 22 m.k oranla bono varmış .80 günlük .mevduattaki düşük oranlar tatmin etmiyor galiba piyasayı.. bankalar bu çözümü buldular
    Sonuçta bononun garantisi yoksa oranı yüksek olanı almak daha mantıklı değil mi?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Türkiye'de faaliyet gösteren bir kredi kuruluşunun yurt içi şubelerinde gerçek kişiler adına açılmış olan ve münhasıran çek keşide edilmesi dışında ticari işlemlere konu olmayan Türk Lirası, döviz ve kıymetli maden cinsinden;

Tasarruf mevduatı hesaplarının anaparaları ile bu hesaplara ilişkin faiz reeskontları toplamının,
    Katılma hesapları birim hesap değerleri ve özel cari hesapların,
    100 bin TL'ye (yüz bin TL) kadar olan kısmı sigorta kapsamındadır.

Forumdaşlar her şey artarken bu garanti kapsamı neden hala artmıyor? bilgisi olan var mı bu konuda?

Saygılarımla.
    Bu konuda bir sey yazmamak lazim suc teskil edebilir...
    Ama temkinli olmak lazim.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

TMSF mevduat/katılım hesaplarının güvence limitinin de her yıl enflasyona, yeniden değerleme oranına göre güncellenmesi isabetli olur. Mali sisteme olan güveni destekler.

8. Teşekkürler Sn. Dudu yazımı sildim ama sizde kalmış merak ettim geçen senelerde aynı rakam olunca anlayamadım neden sıkıntı var ama olsun siz öyle diyorsanız vardır bir bildiğiniz.

Saygılarımla.

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Bu konuda bir sey yazmamak lazim suc teskil edebilir...
    Ama temkinli olmak lazim.
    Syg,

Sayfa 409/999 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459509909 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •