Sayfa 795/1527 İlkİlk ... 2956957457857937947957967978058458951295 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 6,353 - 6,360 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1.  Alıntı Originally Posted by IPMAN Yazıyı Oku
    kimsenin borsa filan dediği yok burası madem kumar isteyen çalar isteyen oynar 98 senesinden beri bu işi yapıp ünivden bu bölümden mezun olup halen kozaa için yabancı deli gibi satıyor tecavüz ediyor demenizde ayrıca çok komiğime gitti bence siz biraz hurol hocam ile takılın mezun olduğunuz bölümdeki hocadan daha hocadır kendisi sizin için faydalı olur

bol kazançlar
    Asels pastası atar mısın dostum? Buraya kadar gelip gap kapatmadan dönmek nedir yav.

Sp not kararına kadar kapataydı iyidi

Sent from my iPhone

2.  Alıntı Originally Posted by Akadian Yazıyı Oku
    Asels pastası atar mısın dostum? Buraya kadar gelip gap kapatmadan dönmek nedir yav.

Sp not kararına kadar kapataydı iyidi

Sent from my iPhone
    al başkan ne demek : )

3.  Alıntı Originally Posted by enisar Yazıyı Oku
    O bana takılsın

sen açıklayabiliyormusun yabancı neden satıyor madem anlıyorsun borsadan sebebi ne ?

Mahkeme olayı mı yani onca lotu satması yoksa başka bir sebebi mi var ?

Durup dururken yabancı bir hisseyi paldırr küldür satmaz
    çok değil 1-2 sene öncesinin grafiklerini aç anlarsın bunu anlaman için grafik bilgin olmasıda gerekmez ben gönderim sokaktaki herkese sorabilirsin

4.  Alıntı Originally Posted by IPMAN Yazıyı Oku
    al başkan ne demek : )

Döndürür bu pasta yürütmez adamı güzel gelsin şöyle de kapatıp bilanço fiyatlasın artık. Sonra kozaa mızı alalım. Eyvallah orti

Sent from my iPhone

5. al hocam yav kusura bakma grafik bakamadığını düşünemedim ben hazırladım sana al doya doya bak

nedenmiş

6.  Alıntı Originally Posted by IPMAN Yazıyı Oku
    çok değil 1-2 sene öncesinin grafiklerini aç anlarsın bunu anlaman için grafik bilgin olmasıda gerekmez ben gönderim sokaktaki herkese sorabilirsin
    Başkan bugün kozada 6 üzeri kapanış olurmuki pasta ne durumda

GM 6 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by Akadian Yazıyı Oku
    Döndürür bu pasta yürütmez adamı güzel gelsin şöyle de kapatıp bilanço fiyatlasın artık. Sonra kozaa mızı alalım. Eyvallah orti

Sent from my iPhone
    Ünlü senin tahtadaymış hocam,
    Kılçıksız alıyor inşallah devam eder, satıcılarda o yüzden duruyor çünkü net alıma başladımı hiç affetmiyor... almıştır inşallah birşeylerin kokusunu...

8. Sent from my iPhone

Sayfa 795/1527 İlkİlk ... 2956957457857937947957967978058458951295 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •