Sayfa 826/1527 İlkİlk ... 3267267768168248258268278288368769261326 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 6,601 - 6,608 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1.  Alıntı Originally Posted by barbaros_ Yazıyı Oku
    aslındda nasıl bir şirket kozaa anlatacağım...

bu seviyelerden kimse zarar etmez... şu anda oteli fiyatından işlem görüyor.
    Ama 7.50 lerden alanlara allah rahmet mi eylesin hocam 😄

2.  Alıntı Originally Posted by barbaros_ Yazıyı Oku
    aslındda nasıl bir şirket kozaa anlatacağım...

bu seviyelerden kimse zarar etmez... şu anda oteli fiyatından işlem görüyor.
    Katılıyorum. Aselsan bilançoyu fiyatlasa da çıkıp koza alsak yavaş yavaş. Eyvallah pasta için dostum

Sent from my iPhone

3.  Alıntı Originally Posted by IPMAN Yazıyı Oku
    Uykuda mı kaldın ortak

Sent from my iPhone

Alıntı Originally Posted by Akadian Yazıyı Oku
    Katılıyorum. Aselsan bilançoyu fiyatlasa da çıkıp koza alsak yavaş yavaş. Eyvallah pasta için dostum

Sent from my iPhone
    Bir ev ve bir araba var satışta.. ev bulundugu sitede açık ara en düşük fiyat ile en büyük markalı emlak ofisinde 3.aya giriyoruz.. daha birtek kisi gelip bakmadı bile.. çok çok kotü durumda piyasa.. satılsa ben de bekliycem 4.97-5.50 aralığını ama şuan mecburen 6-7 aralığını bekliyorum [emoji1][emoji1]
    Önümüzdeki bir senede en az 2 kez daha yukarı asagi sert hareket bekliyorum mahkemeden dolayı..arada 5- 6.50 gitgelleri olacaktir .. onlar ayrı..

Alıntı Originally Posted by mdal Yazıyı Oku
    8.80 aşağısı garan kapanışı endeks stopudur...
    Tam da 8.80 kapadı ilk seans..

5.  Alıntı Originally Posted by Akadian Yazıyı Oku
    Uykuda mı kaldın ortak

Sent from my iPhone
    yok hocam sadece yorumları okuyorum

Alıntı Originally Posted by jayjee Yazıyı Oku
    Ama 7.50 lerden alanlara allah rahmet mi eylesin hocam ��
    Yok yok karamsar olmayın..bu hissenin 1 ay önce bu seviyelerde olacağı nasıl belli değilse, 1 ay sonrasında da hangi seviyelerde olacağı asla belli değildir....

8 nere 5,60 nere..geçen hafta üstadların çoğu kozaa.grafik.tepki diyorlardı..hangi hisseden bahsediyorsunuz ya..oyuncak bu hisseler..adamlar artı olursa mal çakmak için oluyor..çalkalama herzaman devam eder..hacim biter.alıcı kalmaz.çalkalar..baştan beri böyleydi..üstadların çoğunu yazdıkları hisseyi almıyayım diye takip ediyorum..

en önemlisi dogru zaman.

8. Sabah 3-5 kademe yukarıları gösterip acaba bu sefermi yükseliyor burlardan mı dönecek derken hoppp gümm
    Hergün aynı taktik %2 %2 ısıta ısıta veriyorlar

Eğer bir günde %5 %10 verselerdi ertesi gün kimse almazdı ellerinde kalırdı

Kurbağıyı sıcak suya birden atmak yerine soğuk suya koyup ufak ufak ısıtıp suyu birden ölmesini sağlamak
    Beyler burada bulunmamın sebebi yeni gelen bu hisseyi almak isteyen arkadaşları 22 kez daha düşünmeye yönlendirmek hisseyi almışla ölmüşe ise çare bulunmaz

Sayfa 826/1527 İlkİlk ... 3267267768168248258268278288368769261326 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •