Bir ev ve bir araba var satışta.. ev bulundugu sitede açık ara en düşük fiyat ile en büyük markalı emlak ofisinde 3.aya giriyoruz.. daha birtek kisi gelip bakmadı bile.. çok çok kotü durumda piyasa.. satılsa ben de bekliycem 4.97-5.50 aralığını ama şuan mecburen 6-7 aralığını bekliyorum [emoji1][emoji1]
Önümüzdeki bir senede en az 2 kez daha yukarı asagi sert hareket bekliyorum mahkemeden dolayı..arada 5- 6.50 gitgelleri olacaktir .. onlar ayrı..
Tam da 8.80 kapadı ilk seans..
8 nere 5,60 nere..geçen hafta üstadların çoğu kozaa.grafik.tepki diyorlardı..hangi hisseden bahsediyorsunuz ya..oyuncak bu hisseler..adamlar artı olursa mal çakmak için oluyor..çalkalama herzaman devam eder..hacim biter.alıcı kalmaz.çalkalar..baştan beri böyleydi..üstadların çoğunu yazdıkları hisseyi almıyayım diye takip ediyorum..
![]()
en önemlisi dogru zaman.
Sabah 3-5 kademe yukarıları gösterip acaba bu sefermi yükseliyor burlardan mı dönecek derken hoppp gümm
Hergün aynı taktik %2 %2 ısıta ısıta veriyorlar
Eğer bir günde %5 %10 verselerdi ertesi gün kimse almazdı ellerinde kalırdı
Kurbağıyı sıcak suya birden atmak yerine soğuk suya koyup ufak ufak ısıtıp suyu birden ölmesini sağlamak
Beyler burada bulunmamın sebebi yeni gelen bu hisseyi almak isteyen arkadaşları 22 kez daha düşünmeye yönlendirmek hisseyi almışla ölmüşe ise çare bulunmaz
Yer İmleri