Sayfa 830/1527 İlkİlk ... 3307307808208288298308318328408809301330 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 6,633 - 6,640 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1.  Alıntı Originally Posted by nightbirdss Yazıyı Oku
    son bir not kağıdımız 5,95 i geçinceye kadar 5,95 üzeri kapanış yapıncayaca kadar yazılarıma son veriyorum ....dediğim gibi beni takip edenler için tek tavsiye 5,10 dan önce sakın alım yapmayın ...5,10 a kadar inmez ise şayet yukarı yönlü hareket zaten başlar...syglar...
    not: hem sitede bilmeyenlere bir şeyler vermek için kıçımızı yırtalım...hem de laf yiyelim ne güzel dünya ......
    Arkadaşım sen paylaşımlarına devam et az veya çok bilgi paylaşınca güzeldir saygılar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Balıkesir Edremit
    Gönderi
    10,028

3. IPMAN kardeşim THYO pasta paylaşabilir misin.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Balıkesir Edremit
    Gönderi
    10,028

Alıntı Originally Posted by kaygan Yazıyı Oku
    8 nere 5,60 nere..geçen hafta üstadların çoğu kozaa.grafik.tepki diyorlardı..hangi hisseden bahsediyorsunuz ya..oyuncak bu hisseler..adamlar artı olursa mal çakmak için oluyor..çalkalama herzaman devam eder..hacim biter.alıcı kalmaz.çalkalar..baştan beri böyleydi..üstadların çoğunu yazdıkları hisseyi almıyayım diye takip ediyorum..

Ektekini paylaşmıştım birkaçgün önce üstad.. göz göre göre 3 şelalem hamdolsun [emoji23][emoji23] bukadar basit bir datayı algılamamak ya da algılamak istememek sadece bana özel değil eminim.. yazık oldu 3 kere aynı şey insanı hissislestiriyor..geleceğinde sorun yok hatta beklenti gerçekleştiğinde kağıtta olmayanlar mal almaya fırsat bulamayacaklar ama bu kadar bariz bir gostergeyede uymamak diyecek laf yok...
    Kozal da da benzer durum izlenimim var 8 aydır kirmadığı desteği aynı şekilde asagi kırdı çok iyi takip etmek lazım sonrasını..

Önceki paylaşımim

Sonraki paylaşımın

Kendim çizıyorum kendim uymuyorum

6.  Alıntı Originally Posted by barbaros_ Yazıyı Oku
    4.96 ya düşürebilirler,ellerinde kalan malların çoğunu satarsa yabancılar,ama bu seviyeden sonra mal satmaları onlara zarar yazar,satarlarsada tek niyetleri daha alttan mal toplamak olacaktır
    Toplarlar abi adamlarda güzel sabır var. Bence diğer kurumlarla da anlaşmışlardır. Bizim satışımız bittikten sonra sizde açığa satacaksınız diye. Kağıt ky aldıkça 4.00 tl ye bile düşebilir. Ama bizim de atalarimizin bir sözü vardır. Altın çamura da düşse altın altindir

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. THY kanatlandı -2 den artı 3 é millet parayi boyle götürüyor işte biz bakıyoruz mecburen

8.  Alıntı Originally Posted by OsmanSMMM Yazıyı Oku
    IPMAN kardeşim THYO pasta paylaşabilir misin.

Sayfa 830/1527 İlkİlk ... 3307307808208288298308318328408809301330 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •