Sayfa 832/1527 İlkİlk ... 3327327828228308318328338348428829321332 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 6,649 - 6,656 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1.  Alıntı Originally Posted by loruhlano Yazıyı Oku

THY Yönetim kurulu açıklaması ve hissede hızla toparlanma...!!!
    Haberden önce bastılar gaza önden haberi alan yabancı hisseyi kaldırdı, bizim yerlilere bu fiyattan tutuşturacaklar. Hile hurda diz boyu s.ktimin bataklığında.

2. Arkadaşlar iyi ki varsınız.. THYO da üç gün dür öldük öldük dirildik. Sizin paylaşımlarınız destek oldu hepinize teşekkürler. Eski bir Kozaa cı olarak kısa zaman sonra yanınızdayım.

Alıntı Originally Posted by Duzn Yazıyı Oku
    Hocam,5.15 de dururlar inşallah..Bence zor ama hayırlısı bakalım.
    Moral bozmadan, izlemeye devam...Gariplikler var, pek de normal olmayan indikatör tuhaflıkları var, aşırı zorluyor Spekülatör, o sebeple sakin olmak yararlı....

Alıntı Originally Posted by jebaha Yazıyı Oku
    Haberden önce bastılar gaza önden haberi alan yabancı hisseyi kaldırdı, bizim yerlilere bu fiyattan tutuşturacaklar. Hile hurda diz boyu s.ktimin bataklığında.
    Citi Türkiye Yönetim kurulu Başkanının, THY yönetim kurulu başkanını arayıp, bu açıklamayı, kendilerinin istediği bir saatte yapmasını emrettiği çok aşikar...!!!!! Bu işler böyle dönüyor maalesef....

5.  Alıntı Originally Posted by loruhlano Yazıyı Oku
    Moral bozmadan, izlemeye devam...Gariplikler var, pek de normal olmayan indikatör tuhaflıkları var, aşırı zorluyor Spekülatör, o sebeple sakin olmak yararlı....
    parada yok ortalama düşürelim artık 5-6 ay burlarda takılırız

6.  Alıntı Originally Posted by OsmanSMMM Yazıyı Oku
    Arkadaşlar iyi ki varsınız.. THYO da üç gün dür öldük öldük dirildik. Sizin paylaşımlarınız destek oldu hepinize teşekkürler. Eski bir Kozaa cı olarak kısa zaman sonra yanınızdayım.
    Bizde burda 10 gündür ölüyoruz ama hiç dirilemeyece bu gidişle

7.  Alıntı Originally Posted by OsmanSMMM Yazıyı Oku
    Arkadaşlar iyi ki varsınız.. THYO da üç gün dür öldük öldük dirildik. Sizin paylaşımlarınız destek oldu hepinize teşekkürler. Eski bir Kozaa cı olarak kısa zaman sonra yanınızdayım.
    Abi o hisse de bataklık, primsiz kaldı dedik güvenip girdik ama özgyo kadar manuplatif hareket ediyor. Ben zarar kesip çıktım, dikkat et bir sürü dedikodu dolaşıyor.

Sayfa 832/1527 İlkİlk ... 3327327828228308318328338348428829321332 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •