Sayfa 224/612 İlkİlk ... 124174214222223224225226234274324 ... SonSon
Arama sonucu : 4890 madde; 1,785 - 1,792 arası.

Konu: PETUN - Pınar Et ve Un

1.  Alıntı Originally Posted by grand2023 Yazıyı Oku
    Emirhan pazarlama,belli olduğu spek adamı olduğu..
    Şirket içinde adamları mı var

lan şak şakçı , lan bebe , git kumda oyna oğlum bu zeka seviyesi ile seni harcarlar buralarda.

Ne yüzsüz adamlarsınız lan siz.

Ben normal olanı söyledim , şirket son 3-4 senedir buna benzer kar ediyor zaten. Bunu söylemek için içeriden bilgi almaya yada spek adamı olmaya gerek yok. Perşembenin gelişi Çarşambadan bellidir.

Asıl siz kimin adamısınız da gül gib kağıdı kötülemek için bir taraflarınızı yırtıyorsunuz.

Kaç para alıyorsunuz bu işler için.

Bari susun da adam sansınlar . Deyin ulan biz bu işi hakikaten hiç bilmiyor muşuz dediğimizin çok aksi çıktı biz gidelim buralardan deyin de belki adam sanar birileri sizi.

2. Emirhan06 sana yakışmıyor böyle
    konuşmalar seni kaliteli
    biri olarak biliyorum
    böyle . kötü konuşma
    sana yakışmaz .
    sınır da .
    yani vasat zaten hiseni n
    halinden beli
    y.t.d ironi bu yazı bu benim yorumum kimseyi bağlamaz

SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by terzico Yazıyı Oku
    Emirhan06 sana yakışmıyor böyle
    konuşmalar seni kaliteli
    biri olarak biliyorum
    böyle . kötü konuşma
    sana yakışmaz .
    sınır da .
    yani vasat zaten hiseni n
    halinden beli
    y.t.d ironi bu yazı bu benim yorumum kimseyi bağlamaz

SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Terzico kardeş lütfen kıvırmayalım sınırda diyerek.

İddianın şartları gayet açık. Matematik yalan söylemez.

Ben 48 üstü dedim , 48 üstü geldi. Kaldı ki SPK bilançosunda sınırda da olmayacak. Boşuna çırpınma.

Heeee bir de SPK bilançosunu görelim son bir ümit diyorsan tamam onu yapalım. Ama oturup da sınırda , ezilmedik cart curt deyip çamura yatma.
    .
    SPK bilançosunda kar 48.000.001 TL geldiği anda taksimde ne yapman gerektiğini biliyorsun.

Ayrıca burada da bir daha yazmayacak kaybeden. Buna şak şakçıların da dahil.

4. %100 katılıyorum. Terzico ve yancısı grant susun aartıkkk.....

Alıntı Originally Posted by Emirhan06 Yazıyı Oku
    Arkadaş yüzsüzlük böyle birşeydir artık herkes sanırım tanıdı bu Terzico ve şak şakçısı Grand 2023 denen adamı.

Aylardır 30 milyonun altı gelecek diyen adam şimdi bu rakam sınırda diyor.

Türkçesi kıt matematiği hiç yok.

İddia çok basitti eğer 12 aylık kar 48 milyon ve üstü gelirse Terzico Taksim meydanında anıracak

eğer 12 aylık kar 30 milyon ve altı gelirse ben Terzicoya üstad , duayen falan deyip bir daha burada ağzımı açmıyacaktım.

Gelen sonuç ortada ki daha bu kar SPK kurallarına göre düzenlenen bilançoda artacaktır , adam hala daha sınırda geldi ezilmedik muhabbeti yapıyor. Allah kimseyi yüzsüz yapmasın.

Bilançoya kadar yazmayacağım diye söz de vermişti sözünü tutmadı , bu sözünü tutacağını da çok sanmam.

5. Konsolide kar ne gelebilir tahmin eden kardeşim var mı?

6. Terzico hani bilanço 10 martta mı 1 martta mı ne gelecekti, diyordun birşeyler?
    Birşey biliyormuşsun gibi havalar yaratmaya çalışıyordun al bugün 15 şubat.Geldi kar.
    Hani 30 milyon gelecekti?
    Emirhan net kazandı da Terzi ve diğer yancıların kazancı ne oldu biliyor musunuz adam yerine konup cevap verilmeleri oldu
    PINAR ET TARİH YAZIYOR TARİH!!! HER GÜN KONKORDATO HABERİ GELEN ÜLKEDE GEÇEN SENEKİ KARI YAKALAMAK BÜYÜK OLAY.

Alıntı Originally Posted by behzat Yazıyı Oku
    Konsolide kar ne gelebilir tahmin eden kardeşim var mı?
     Alıntı Originally Posted by Hisseci44 Yazıyı Oku
    Herkese merhabalar

gayet başarılı bir bilanço ,
    üstelik böylesine bir kriz döneminde her zamanki istikrarını korumayı başarmış .
    konsolide bilançoda 55-60 arası bir kar rakamı gelir ki kar eden firmanın az olduğu bir dönemde hisse başına 1,25 gibi kar sağlamış
    üstelikde 5,80 fiyatı ile

piyasa değeri 250 milyon olan şirketin son 5 yıllık karı piyasa değerine denk ..

herkese bol kazançlar..
    56 milyon diyeyim ya tutarsa olsun
    Son düzenleme : Hisseci44; 15-02-2019 saat: 12:35.
    Ben bana kandım bir şey kazanamadım, siz SİZ olun sakın bana kanmayın.

8. Geçen yıl vergi dairesi 49 spk 59 gelmiş düz mantık yaparsak 48 e 58 gelmesi lazım.Güzel kar olur.

Sayfa 224/612 İlkİlk ... 124174214222223224225226234274324 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •