Sayfa 85/656 İlkİlk ... 3575838485868795135185585 ... SonSon
Arama sonucu : 5241 madde; 673 - 680 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

1.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Baddog arkadaş çok tecrübeli ve kaliteli bir arkadaş olduğunu akrep arkadaştan öğreniyoruz. .

İyi bir insan olduğuna da inanıyorum. .bu inançla ondan kendi yorumunda beni itham ettiği kısımları silmesini rica ediyorum...eleştiri ve yorum kısmı kalsın..

Belirli bir zaman geçtikten sonra sayfa silme işlerinden anlamıyorum.....sizle ilgili yazıda onur gurur kırıcı bir durum yok...itham var...

Bu sayfalarda....iddialı yazı koyan her kişi....ama öyle ...ama böyle....aktif yada pasif pazarlamacıdır....bunda gocunacak bir şey yok....

Nüans....iyiniyetli olmak....iş kanuna...vicdana kalırsa...bu sayfalardaki bir çok yazı...her türlü ağır suça girer....ben yatırım uzmanıyım.....1985'den beri aktif olarak bu camianın içindeyim....

Bu camiadaki kadar aşşağılık adam hiç bir yerde bulamazsınız....kapitalizm'in Allah'ı para olmuş...bir çok kişi için....!!!!!

İşin kötü tarafı...bu güzel ülkemizde...kapitalizm'in en aşşağılık olanı uygulanıyor ....

VAHŞİ KAPİTALİZM.....!!!!!!

Ben hissenin aşırı boçluluğundan bahsettim....kimseye al-sat demedim....kimseye hakaret...onur gurur kırıcı durumda yok...iddialı yazı koyanların sorumluluğundan bahsettim....bu sayfalarda hergün her daim...hisse ile ilgili yazı koymak...rakkam vermek..

Dolaylıda olsa hisse pazarlamaktır....nihayetinde herkes pazarlamacıdır....önemli olan dürüst olmak...iyiniyetli olmaktır...

Ben de şu anda olumsuz yazıyorum 5 lira iken olumlu yazıyordum.Ama şimdi çekincelerim var.Hisse borçlu döviz düşüşünden nemalanacak fakat bundan sonra döviz dip yaptı her döviz çıkışında olumsuz etkilenecektir.Hissenin3aylık bilançosu beklenecek ve dövizin stabil durması.

3.  Alıntı Originally Posted by para Yazıyı Oku
    Ben de şu anda olumsuz yazıyorum 5 lira iken olumlu yazıyordum.Ama şimdi çekincelerim var.Hisse borçlu döviz düşüşünden nemalanacak fakat bundan sonra döviz dip yaptı her döviz çıkışında olumsuz etkilenecektir.Hissenin3aylık bilançosu beklenecek ve dövizin stabil durması.
    Ihracatin payi 70-75% bandina cikmis olmali, yeni yatirimler ile. Eger bu gerceklestiyse doviz borcuna cok takilmamak lazim zira dogal yollarla hedge etmis oluyorlar. Bence onemli olan ciro artisi ve karlilik rasyosu. 2 den 7.5 a gelmis bir hisseden bahsediyoruz biraz realizasuon normal 5-5.5 bandini asagi kirmamasini beklerim bilanco oncesi. Bilanco sonrasi zaten gorecegiz.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Baddog kardeş Size öyle çok uzun cevaplar yazamam. ..çünkü pc basında değilim cep tlf dan yazmak ise çok zor benim için. .

Bir yatırım uzmanı olduğunuzu soylemişsiniz ama dün durdonun konkordtado iddianıza şirketi kendinize güldürmüşsünüz ...

Siz olumsuz dusunebilirsiniz ben de olumlu düşünüyorum. .şu anda ne soylesek boştur. .. En iyisi bilançoları görmektir. .

Şu uzmanlar bir şey bilseydi şimdiye kadar uzmanlara danışan yatırımcılar köşe olmuşlardı. .

Neyse ben şimdilik bu kadarlık cevabı yeterli görüyorum. .

5. Bende baddog da yatrım uzmanı olacak bir düzey göremedim.... Mevcut bilançolara bakarsan evet şirket batacak gibi... Ancak şirket üçüncü çeyrekte gösterdiği başarıyı önümüzdeki senelerde gösterirse su fiyattan bile bedava denebilecek düzeyde işlem görüyor...

Şirketin mevcut cirosuna karına ve borcuna bakarak değerlendirme yapan birinin yatırım uzmanıyım demesi abesle istigal....

Yatırim uzmani olmak bu kadar basitse hepimiz yatırim uzmanıyız o zaman..

6. Durdo geçmişte yıllık 11.3 milyon kar yaptığında 6.40 zirvesini görmüştü. .o vakit fk 9 dan işlem görmüştü. .şu anda ise bir çok hisse ortalama 5 fk değerinden talep görüyor. .

Şimdi buna göre bir hesap yapalım. .
    Çeyreklerde 5 milyon yılda ise 20 milyon kar edecek bir durdonun olması gerek fiyatı 6.40 civaridir..

Çeyreklerde 10 milyon yılda ise 40 milyon kar yaparsa olması gerek fiyatı 12.80 tl dir..

Çeyreklerde 15 yılda ise 60 milyon kar yaptığında ederi 19 tl civaridir..

Çeyreklerde 20 yılda ise 80 milyon kar yaptığında olması gereken fiyatı 25 tl civaridir. .

Daha fazla yukarı gitmeyeyim bazılarının psikolojisini bozmayayım..😅😅

Artık durdo çeyreklerde ne kadar kâr getirir bilemem..hele bir bilancoyu görelim ona göre konuşuruz

7. Arabayı satıp gircem bak keko deme öle şeyler şaka bir yana bekleyip görcez ben anlamam teknik falan kendimce bişeyler analiz edip nasibimi bekliyor olacağım herkes gbi..

8. Ben uzman muzman değilim dostlar..2006 yılından beridir borsada olan bu süreçte iki sermayesini kayıp etmiş feleğin çemberinden geçen bir KY yım...bununla da gurur duyuyorum..

Yalnız Son 3 yıl içinde sermayesini 5 bin TL lerden 200 bin TL lere ulastirabilmiş ve bir uzmanın mantığının alamayacağı kadar kazanmış biriyim...bu konuda ne kadar şükür etsem azdır..

Sayfa 85/656 İlkİlk ... 3575838485868795135185585 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •