-

Originally Posted by
sadecegrafik
Ykb sağlamdır sonuçta Koç demek yatı Türkiye demek ..
Ancak gecen hafta işyatırımla görüştüm eurobondlar nasıl dedim .O krizin tepe yaptığı vakit alan çok karlı çıktı ancak şu an çok avantajlı değil dedi ..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

Originally Posted by
sadecegrafik
Yüzde 13 kusur ?? P.tesi arastıralım bunuda ama bu kadar olacağını pek sanmıyorum
-

Originally Posted by
Omega0607
Yüzde 13 kusur ?? P.tesi arastıralım bunuda ama bu kadar olacağını pek sanmıyorum
Sn. Omega Sanirim bu konu konusulmustu niteliklileri birakin sadece banka ortaklari alabiliyordu diye hatirliyorum koc gibi nitelik lazim anlayacagimiz :D
-

Originally Posted by
sadecegrafik
Hocam, açıklamada "Yurt dışı piyasalarda gerçekleştirilen, her 5 yılda bir geri çağırma opsiyonu bulunan ve Koç Holding ile UniCredit’in de alım yaptığı ilave ana sermaye niteliğinde tahvil ihracı yüzde 13.875 olarak belirlenen getiri oranıyla gerçekleşti." deniyor. Yakın bir orandan yurtiçi alış imkanı var mı?
-
Zorunlu karsiliklarin dusurulmesinin dolar uzerinde nasil bir etkisi olur haftaya sizce?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
Dolar artar, faiz düşer, borsa yükselir, beklenti bu ama her zaman beklentiler gerçekleşmez...
-

Originally Posted by
melihsah
Dolar artar, faiz düşer, borsa yükselir, beklenti bu ama her zaman beklentiler gerçekleşmez...
Ozellikle de herkesin beklentisinin ayni oldugu durumlarda gerceklesmeme ihtimali daha yuksek oluyor 
-

Originally Posted by
Omega0607
Ykb sağlamdır sonuçta Koç demek yatı Türkiye demek ..
Ancak gecen hafta işyatırımla görüştüm eurobondlar nasıl dedim .O krizin tepe yaptığı vakit alan çok karlı çıktı ancak şu an çok avantajlı değil dedi ..
Ama dolar da dustu bu arada.
Karin bir kismini eritmistir dolar bazinda dusunmeyenler icin.
Bu nedenle ortalik sakin iken once gorece ucuz fiyatlardan dovizi biriktiriyoruz.
Ortalik toz duman iken cdsler de ciddi bir spike yapinca eurobondlari aliyoruz.
Syg,
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri