Sayfa 916/1527 İlkİlk ... 41681686690691491591691791892696610161416 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 7,321 - 7,328 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1. Bundan sonra ne olabilir 5,18 trend desteğine inmeli normalde
    500 günlük bugün çalışamadı bile haberden dolayı ....
    5,51 yani 500 günlük üstüne atamayan hisse önce 4,30 a süzülür sonra da 2,50 ye gelir zigzaglarla.
    önce kırmızı trend desteği takip edilip sonra 500 günlük ortalama üzerine atıp atmaması yakından takip edilebilir.
    Tepki hareketleri gelecek olsada benim öngörüm 7tl 8 tl 9 tl minumum 2 aylığına unutalım derim. O iş sabahtan akşama olmaz. Ancak yetkililerden biri çıkıp biz bunu satacagız demedikten sonra.

2. bugünkü siyah bar uzunca bosuna oluşmadı.. O barın iptal olması için 5,87 üzeri kapanış olur. Mum formasyonunda siyah uzun barlar çok şey anlatır

18.02.2019 günü itibari ile kozaa nın 5.39 luk fiyatı ile değeri 349 milyon eurodur

elindeki kozal hissesi 48.14 tl lik kozal fiyatı ile elinde 550m euroluk kozal hissesi var.

elinde en az 200m euro luk oteli var.

elinde çok değerli giresun konaklı bölgesinin %70 hissesi var.

elinde antimuan madeni var.

aslında şirkete baktığımızda 30.09.2018 yılında çalışan işçi sayısı 2 dir.

4 yönetim kurulu üyesi 3 üst yönetim kurulu üyesi vardır.

ilk 9 ayda genel yönetim gideri 126 milyon tl dir
    ilk 9ayda arama faaliyetleri için harcana para 26 milyon tl dir

yani kısaca arama faaliyetlerinin 4.8 katı yönetim gideri olarak harcanmıştır.. dünyada böyle bir maden şirketi varmı bilmiyorum.
    yönetim giderlerinin bu kadar arama faaliyetinin nerdeyse 5 katı olan bir şirket.

eleştirilerimi bu geceye sakladım...canım yandı. benim gibi canı yanan bütün ky sesi olacağım.

çok değerli bir otel var angel marmaris,bir inşaat şirketine kiralanmış,9 aylık kira bedeli 2.625 bin tl.ucuz veya pahallı demiyorum. ama bu bilgiyi kap a nasıl göndermez yönetim kurulu.akıl alır gibi değil. lütfen otel işinden anlayanlar muğla bölgesinde angel marmaris gibi bir otelin 9 aylık liralama bedeli söylenen fiyatla uyumlumudur.

giresun konaklı projesinde hiç bir ilerleme kaydedilmeiş,yol açılmış diyor,komediye bakarmısınız. yol açılmış. giresun belediyesine veya köy hizmetlerin söyleseydiniz onlar size açardı. ülkenin milli rezervi orda yatarken hala sondaj çalışmaları için 2019 planlanmakta diyor.niye 2019 un bir özelliğimi var,uğurlu rakamınızmı.
    ülkemiz ciddi anlamda bir krizden geçerken,ülkenin en önemli maden çıkarma şirketlerinden bir tanesi,sondaj planı yapıyor..plan istemiyoruz. icraat istiyoruz.
    bizler bu şirketin sahibiyiz. sizler devlet tarafından atanan kayyumlarsınız. görevinizi hakkıyla yapın,eğerki görevinizi ihmal ederseniz,Yüce Türk adaleti önünde hesap vereceğinizi unutmayın.

bugün kozal yönetim kurulunun rezerv miktarını açıklaması,hele hele kötü bilançodan sonra,hangi amacı taşımaktadır. açıklamadan sonra hissenin daha çok değer kaybettiğini dakikalar içinde gördük.

72.000 ons 4.ç çıkarılan altın,çok kötü bir rakam değil. ama vergi dairesine verilen rakam ile 9 aylık konsolide bilanço arasındaki kazanç çok kötü.. merakla 12 aylık bilanço rakamlarını bekleyeceğim.

4. 34 milyon lot yabancının varlığı hissde çok önemli destek orası kırılırsa zaten cenaze namazı kılınır bu hissenin taki tekrar bu lotun üzerine atıncaya kadar

5.  Alıntı Originally Posted by barbaros_ Yazıyı Oku
    18.02.2019 günü itibari ile kozaa nın 5.39 luk fiyatı ile değeri 349 milyon eurodur

elindeki kozal hissesi 48.14 tl lik kozal fiyatı ile elinde 550m euroluk kozal hissesi var.

yani kısaca arama faaliyetlerinin 4.8 katı yönetim gideri olarak harcanmıştır.. dünyada böyle bir maden şirketi varmı bilmiyorum.
    yönetim giderlerinin bu kadar arama faaliyetinin nerdeyse 5 katı olan bir şirket.

eleştirilerimi bu geceye sakladım...canım yandı. benim gibi canı yanan bütün ky sesi olacağım.

çok değerli bir otel var angel marmaris,bir inşaat şirketine kiralanmış,9 aylık kira bedeli 2.625 bin tl.ucuz veya pahallı demiyorum. ama bu bilgiyi kap a nasıl göndermez yönetim kurulu.akıl alır gibi değil. lütfen otel işinden anlayanlar muğla bölgesinde angel marmaris gibi bir otelin 9 aylık liralama bedeli söylenen fiyatla uyumlumudur.

giresun konaklı projesinde hiç bir ilerleme kaydedilmeiş,yol açılmış diyor,komediye bakarmısınız. yol açılmış. giresun belediyesine veya köy hizmetlerin söyleseydiniz onlar size açardı. ülkenin milli rezervi orda yatarken hala sondaj çalışmaları için 2019 planlanmakta diyor.niye 2019 un bir özelliğimi var,uğurlu rakamınızmı.
    ülkemiz ciddi anlamda bir krizden geçerken,ülkenin en önemli maden çıkarma şirketlerinden bir tanesi,sondaj planı yapıyor..plan istemiyoruz. icraat istiyoruz.
    bizler bu şirketin sahibiyiz. sizler devlet tarafından atanan kayyumlarsınız. görevinizi hakkıyla yapın,eğerki görevinizi ihmal ederseniz,Yüce Türk adaleti önünde hesap vereceğinizi unutmayın.

bugün kozal yönetim kurulunun rezerv miktarını açıklaması,hele hele kötü bilançodan sonra,hangi amacı taşımaktadır. açıklamadan sonra hissenin daha çok değer kaybettiğini dakikalar içinde gördük.

72.000 ons 4.ç çıkarılan altın,çok kötü bir rakam değil. ama vergi dairesine verilen rakam ile 9 aylık konsolide bilanço arasındaki kazanç çok kötü.. merakla 12 aylık bilanço rakamlarını bekleyeceğim.
    bu kıtlıkta bununda içini boşaltmışlar. yakışır yesinler bakalım

6.  Alıntı Originally Posted by barbaros_ Yazıyı Oku

Petrol Coğrafyasının tam ortasında olup zırnık petrolumuz olmaması dünyanın en pahalı petrolunu tüketen bir ülke olduğumuzu düşünürsek o kadar kolay değil yer altı kaynaklarını kafamıza göre çıkartmak kanımca o yüzden tüm bu mızmız hareketler
    Beyler burada bulunmamın sebebi yeni gelen bu hisseyi almak isteyen arkadaşları 22 kez daha düşünmeye yönlendirmek hisseyi almışla ölmüşe ise çare bulunmaz

Alıntı Originally Posted by jayjee Yazıyı Oku
    Zorlu bir süreçten geçiyoruz gerçekten. Maalesef bilgi sahibi olan biri olmadığım için değerli üstadlardan faydalanmak hürol hoca, cinali, ucanlaz, barbaros gibilere gerçekten büyük teşekkürler gerekiyor. Moral bozulsun ya da bozulmasın yapacak birşey yok bilgi sahibi insanların yazmaları ve benim bunları okumak çok hoşuma gidiyor. Kendime göre oldukça zarardayım ama olsun yapacak birşey yok kredili borçlu para ile girilmediği sürece dert edecek bir durum görmüyorum ben ortada.
    Kardeş borsa isinde temel teknik ve takasla birlikte psikolojide onemlidir.
    1.ben hissedeyim stop falanda yapmadim cok karli olmama ragmen sebebi ise uzun vadeciyim bu sure 2 de olabikur 3 de olabilir nakite gecememe zaafim var satsam baska bundan iyisini bulacagimin garantisi varmi yok.
    2.burdaki birçok arkadaş vergi dairesi ile konsolide blancoyu karistiriyor.kozaa gecen seneden daha iyi vergi rakami aciklamadimi.
    3.konsolide de kar elbette kozaltindan gelen rakamla yuksek olacaktir gercek furum ortaya cikacaktir.
    4.bozuyuk yani gubreyle ilgili durum henuz netlik kazanmadi ruhsat bizde ama istinaf ne karar verir bilemeyiz.
    5.kozaa nin henuz faal olmayan maden sahalari mevcuttur.
    6.koza altin 122 maden ruhsatiyla alakali protokol uzlasarak imzalandi bunun akibeti ortaya cikacaktir belki maden yasasinin onayi beklenmis olabilur.
    7.koza altin 1 milyar kar begenilmiyor sermayesi kac bir bakin derim bunun yuzde 50 civari kozaanin degilmi
    8.her hissede zaman zaman bu tur hareketler olur yapacak birsey yok satan kazandi ama bunu herzaman tutturmak mumkun olmayabilir.
    9.tabiki yuksekten alanlar icin zor durum ama borsa uzun soluklu bir yatirim oldugu husudunda suphe yoktur
    Zaman kaybolur sadece uygun sirketse
    10.su son akin ipek hakkinda veriln karar bile nekadar lehimize iken bile bastilar sabirlar ve iyi geceler
    Saglik yoksa gerisi bos

8.  Alıntı Originally Posted by matias Yazıyı Oku
    Hocam rica etsem petkim teknik analiz? Şimdiden tşk ederim
    5,50 altında ya 4,29 a gelince alırım ya da 6,03 üstüne atınca alırım
    trade edeceksen de 5,83 altında negatif demiştim 5,72 5,50 destekler idi
    5,30 100 günlük 5 tl de 200 günlük ortalama destekleri beni trend ilgilendir 6,03 altında her rakam 4,29 a kadar AŞIRI PAHALI

Sayfa 916/1527 İlkİlk ... 41681686690691491591691791892696610161416 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •