Originally Posted by
barbaros_
18.02.2019 günü itibari ile kozaa nın 5.39 luk fiyatı ile değeri 349 milyon eurodur
elindeki kozal hissesi 48.14 tl lik kozal fiyatı ile elinde 550m euroluk kozal hissesi var.
elinde en az 200m euro luk oteli var.
elinde çok değerli giresun konaklı bölgesinin %70 hissesi var.
elinde antimuan madeni var.
aslında şirkete baktığımızda 30.09.2018 yılında çalışan işçi sayısı 2 dir.
4 yönetim kurulu üyesi 3 üst yönetim kurulu üyesi vardır.
ilk 9 ayda genel yönetim gideri 126 milyon tl dir
ilk 9ayda arama faaliyetleri için harcana para 26 milyon tl dir
yani kısaca arama faaliyetlerinin 4.8 katı yönetim gideri olarak harcanmıştır.. dünyada böyle bir maden şirketi varmı bilmiyorum.
yönetim giderlerinin bu kadar arama faaliyetinin nerdeyse 5 katı olan bir şirket.
eleştirilerimi bu geceye sakladım...canım yandı. benim gibi canı yanan bütün ky sesi olacağım.
çok değerli bir otel var angel marmaris,bir inşaat şirketine kiralanmış,9 aylık kira bedeli 2.625 bin tl.ucuz veya pahallı demiyorum. ama bu bilgiyi kap a nasıl göndermez yönetim kurulu.akıl alır gibi değil. lütfen otel işinden anlayanlar muğla bölgesinde angel marmaris gibi bir otelin 9 aylık liralama bedeli söylenen fiyatla uyumlumudur.
giresun konaklı projesinde hiç bir ilerleme kaydedilmeiş,yol açılmış diyor,komediye bakarmısınız. yol açılmış. giresun belediyesine veya köy hizmetlerin söyleseydiniz onlar size açardı. ülkenin milli rezervi orda yatarken hala sondaj çalışmaları için 2019 planlanmakta diyor.niye 2019 un bir özelliğimi var,uğurlu rakamınızmı.
ülkemiz ciddi anlamda bir krizden geçerken,ülkenin en önemli maden çıkarma şirketlerinden bir tanesi,sondaj planı yapıyor..plan istemiyoruz. icraat istiyoruz.
bizler bu şirketin sahibiyiz. sizler devlet tarafından atanan kayyumlarsınız. görevinizi hakkıyla yapın,eğerki görevinizi ihmal ederseniz,Yüce Türk adaleti önünde hesap vereceğinizi unutmayın.
bugün kozal yönetim kurulunun rezerv miktarını açıklaması,hele hele kötü bilançodan sonra,hangi amacı taşımaktadır. açıklamadan sonra hissenin daha çok değer kaybettiğini dakikalar içinde gördük.
72.000 ons 4.ç çıkarılan altın,çok kötü bir rakam değil. ama vergi dairesine verilen rakam ile 9 aylık konsolide bilanço arasındaki kazanç çok kötü.. merakla 12 aylık bilanço rakamlarını bekleyeceğim.
Petrol Coğrafyasının tam ortasında olup zırnık petrolumuz olmaması dünyanın en pahalı petrolunu tüketen bir ülke olduğumuzu düşünürsek o kadar kolay değil yer altı kaynaklarını kafamıza göre çıkartmak kanımca o yüzden tüm bu mızmız hareketler
Beyler burada bulunmamın sebebi yeni gelen bu hisseyi almak isteyen arkadaşları 22 kez daha düşünmeye yönlendirmek hisseyi almışla ölmüşe ise çare bulunmaz
Yer İmleri