Sayfa 915/1527 İlkİlk ... 41581586590591391491591691792596510151415 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 7,313 - 7,320 arası.

Konu: Ortaya Karışık

Alıntı Originally Posted by enisar Yazıyı Oku
    Londradan birisi olabilir mi ?
    Bizim siyasiler hangi aracı kuruluşta acaba ??? Asıl mesele orada....borsada para da onlar da... ..TMSF nin kucağındaki bu şirketlerle çok yakından ilgilendikleri de kesin...

(Yurt dışı hesaplarla, Citi ve Deutsche üzerinden işlem yaptıklarını da duysam, hiç şaşırmam....)

Alıntı Originally Posted by loruhlano Yazıyı Oku
    Üstad.. usta balıkçı bilirki balığın iyisi besilisi dipten alınır [emoji6]

3.  Alıntı Originally Posted by ucanlaz Yazıyı Oku
    Çok fazla boşbeleş mesaj var.. insanlara zarar veriyor.. benim bilgim dahilinde olanlar ektekiler.. yanlislar varsa düzeltelim......... .....
    biz zaten 4.97 daha önce ve daha yeni görmedikmi??? Birdaha gorebiliriz dikkatli olun demedik mi?? En basta deniz hoca olmak üzere.. adam doğruları söylediği için coluk cocuga maskara oluyor.. kisa bir süre sonra 15 te olacak bu hisse 25 te.. o da olacak yine haklı çıkacak deniz hoca ama herzaman söylediği gibi hersey hikaye.. taki mahkeme sonuçlanıncaya kadar.. hersey sahiplik.. binkere yazıldı...
    Üstadım sen güzel anlamış ve anlatmışsın. Adam benim çanak katlama 15 tl ye takmış ya da takmışlar. (ki koşullarını da yazdım)
    Yabancıdan aynı kazığı yememek için haziran 2018 kazığını gördüğüm yabancı satışını önceden bildircem demiştim ki 28 aralıkta da bildirdim resmi de ektedir.
    yahu bu hisse daha 7,50 altına geldiğinde ben trende karşı durmam boğa iken ayı oldum dedim ve 6,97 5,82 4,30 hedefleri 7,50 altında kim verebilir idi risk aldım verdim bu geleceği ana yerleri yine de.
    adam benim 15 e takılcağına surda stop olsa belki de daha fazla lot alabilecek bugün birde ortalıkta yok diyor Hey Allahım ben hergün burdayımda kendisi yok.

4.  Alıntı Originally Posted by loruhlano Yazıyı Oku
    Bizim siyasiler hangi aracı kuruluşta acaba ??? Asıl mesele orada....borsada para da onlar da... ..TMSF nin kucağındaki bu şirketlerle çok yakından ilgilendikleri de kesin...
    Bizim en son Çiller Baykal zamanında hisse senedine yatırım yapıyordu siyasiler.
    Her iki liderde çok güzel paralar kazanmışlardı.

Şimdikiler malesef borsanın b sinden anlamıyor o yüzden borsa ile uzaktan yakından ilgileri yok bence.

Sürekli Faiz ve Dolara odaklanmış durumdalar ekonominin lokomotifi borsa değil onlar için bu iki unsur sadece önemli diye düşünüyorlar.

Ha şöyle düşünebilirsin mesela yerel seçimlerden sonra bir parti lideri çıkıp erken seçim açıklaması yaparsa bu durumda borsa düşer dolar yükselir buradan nereye yatırım yaptıklarını anlamış olabiliriz mesela değil mi?
    Beyler burada bulunmamın sebebi yeni gelen bu hisseyi almak isteyen arkadaşları 22 kez daha düşünmeye yönlendirmek hisseyi almışla ölmüşe ise çare bulunmaz

Alıntı Originally Posted by ucanlaz Yazıyı Oku
    Üstad.. usta balıkçı bilirki balığın iyisi besilisi dipten alınır [emoji6]
    Bunlar vatoz gibiler, kuma yapışık ilerliyorlar...

Haftalık Williams-R göstergesi, bilgisayarımın altından çıkıp, masaya değecek diye korkuyorum....

6.  Alıntı Originally Posted by enisar Yazıyı Oku
    Hergün 15 kademe marj
    Hergün %2 civarı eksi
    Hergün gün içi en düşük seviyelerden kapanış
    Hergün 220 mio civarı işlem hacmi
    Hergün aynı aracı kurum satışları
    Ve muhtemelen küçük yatırımcı hisseyi terk ettikten sonrada dönüş
    bugünkü işlem hacmine baktınız mı 224 mio

Sürekli hacim bu rakamlarda haftalardır nedense
    Beyler burada bulunmamın sebebi yeni gelen bu hisseyi almak isteyen arkadaşları 22 kez daha düşünmeye yönlendirmek hisseyi almışla ölmüşe ise çare bulunmaz

7.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    şayet bu kesikli yükselen kırmızı trend içine atamazsa bu trendden pullback yapmış olur düşüş için.
    bu trend içine atıp 20-30 kademe yukarı gidip tekrar bu trende gelerek bu sefer yükseliş onayı almalı.
    buda trend pullback düşüş için...2 yol sunmusuz makul olanı.. ya içine atacak ya da carpacak düşüş için onay alacak

8. Hocam rica etsem petkim teknik analiz? Şimdiden tşk ederim

Sayfa 915/1527 İlkİlk ... 41581586590591391491591691792596510151415 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •