Sayfa 931/1527 İlkİlk ... 43183188192192993093193293394198110311431 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 7,441 - 7,448 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1. olabilirmi sizce ? dönermiyiz burdan

2.  Alıntı Originally Posted by Besat Yazıyı Oku
    ve hiç bir soru soranda yok noluyor ya şirket mi battı bu kadar düşüyon ali babanın çiftliğimi diye. işte bu yüzden büyük olamıyoruz. bir hukuk devletinde bunların hesabı sorulur. gel bakim sen bu şirketi nasıl yönetiyon bu kadarda para alıyon falan diye. ama nerdeee. adamlar istediği gibi at oynatıyor. kimsenin s.ki. nde değil ky. sen ağla dur ky. Allah yardımcımız olsun yoksa kimseden yardım yok
    yaklaşık 10 yıldır devam eden alacak davam var mahkemede. Bu ülke ile ilgili yazılacak çok şey var da işte... Neyse...

ytd

3. garan bol alt bandı bugün itibariyle 8.65 düştü aşağısı durdukça aşırı satım bölgesinde oluruz.. dün 8.78 di..

4.  Alıntı Originally Posted by mdal Yazıyı Oku
    dolarda nakiş gibi grafik işliyorlar.. bu sefer alanlar orta vadeli sabırlı alıcılı 3 ileri 2 geri...
    ...............endex iner dolar çıkar dolar iner endex çıkar.....3 ocak endex dip 87.4xx .... 31 ocak tavan 105.926... =18,500 trade....bir düzeltemsi olack tabi....kozaa da da bu düzeltme biraz sert ve derin olur...bunu bütün kozaacılar bilir...syglar....

5.  Alıntı Originally Posted by nightbirdss Yazıyı Oku
    ...............endex iner dolar çıkar dolar iner endex çıkar.....3 ocak endex dip 87.4xx .... 31 ocak tavan 105.926... =18,500 trade....bir düzeltemsi olack tabi....kozaa da da bu düzeltme biraz sert ve derin olur...bunu bütün kozaacılar bilir...syglar....
    hocam birçokları bu düşüşü önceki düşüş, çıkış ya da düzeltmelerle (dolara bağlı vs) ilişkilendiriyor. Türkiye ve Dünya daki konjonktürü, yapılan açıklamaları, mahkeme kararlarını, dünkü olayları, şirkete talip olan şirketin açıklamaları vs hepsini işin içine katıp olaya daha büyük açıdan bakınca benim aklıma farklı şeyler geliyor. Bana bu dolar düştü kozaa düştü gibi açıklamalar çok inandırıcı gelmiyor. He bu soda gibi şirkette geçerlidir. Ayrıca dolar düştü ons çıkıyor ve daha fazla çıkma ihtimali var çok yakın vadede çünkü dünya kaynıyor. Bu kağıt şu anda endeksten tamamen bağımsız hareket ediyor.
    ytd

7. Operasyonun ki Insider dahilinde hangi aşamasında olduğumuzu bilmiyorum ama şunu tahmin ediyorum tahtayı yöneten grup hisseye giren ya da ileride girebilecek grup, yatırımcılara vs mesajı net veriyor.Ben ne dersem o.

Oyle büyük lotlarla buraya gelemezsin istersem bilanço vb hiç tepki vermediği argümanı kullanırım seni dibe çekerim. Benim çöplüğüm hareketi bu artık benim gözümde.Finansal sadece çeyrek bilançoda bozulmuş öncesi ve yıllığı geçen seneden iyi gelecek.Ama algı işte sanki batık algısı...

Bir diğer gerçek şirket gerçekten sahipsiz büyük maaş alıp ciddi yönetim giderlerini bilancolarda göstererek şirketi emen zevat bunun hesabını vermeyecek mi ?

Sayfa 931/1527 İlkİlk ... 43183188192192993093193293394198110311431 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •