Sayfa 474/999 İlkİlk ... 374424464472473474475476484524574974 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 3,785 - 3,792 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Hocam evini alacağın hacı amcanın durumu nedir? nasıl bir psikolojide onun duygusal!! durumunu da logaritmik ölçekte görebiliyor olsaydık daha iyi yorum yapılabilirdi. Adam şimdi evi başkasına satsa bu sefer de yengenin duygusal durumu peek yapacak.

İşiniz zor.

Saygılarımla.
    Hocam ihtiyar zenginmis. Isim cok zor.
    Biraz arastirdim da (
    Yani zenginmis derken soyle bir 50 M felan mali mulku varmis. Sozde zengin degil yani.
    Cokta umrumdaydi...hanim yeni bir ev bulmus. Yeni bulduguna ok derse acip ihtiyara sovcem kac aydir doluyum herife ))

2. dolar soruluyor;
    sizlerinde gördüğü gibi 5.32 muthiş dirence sahip günlerdir buralarda seyirediyor.
    5.32 üstü kapanışlar gelir peşine 5.36 kırılır diye düşünüyorsanız dolar da bekleyin.kıramaz satayım alttan alırım derseniz;
    aşagıda kaç seviyeleri var maksimum 5.15.
    10-15 kuruş için; 1-riske girilmez 2-iyi bir trader olmalısınız.
    3-faiz-dolar portföy döngüsünü sağlarım diyorsanız çok şanslı olmalısınız.
    "tüm tl olan biriyim."

3. 19 Şubat Salı 11:02 HONDA TÜRKİYE'DE CIVIC SEDAN ÜRETİMİNE 2021'DE SON VERECEK

CUMHUR sebze kuyruğunda ne otosu, ne evi, ne betonu...

4.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    sana katılıyorum borsa da bunu cok tecrube ettim dolar da boyle gerci ....sonbaharda herkes dolar 8-10 lira olucak diyordu ama herkes bur da da bunun uzerine demistim herkes bekliyorsa duserse saırmayın diye dustu ...dolar vuracagını agustos ta vurdu herkesin elinde verdi...simdi herkes secim sonrası ucma bekliyor %90 boyle ...simdi aynı sey olupta dolar yerinde sayar mı buda ihtimal dahilinde oldugu icin dolara gecip gecmeme konusun da kararsızım....fed su an dolar tl ye cok yardımcı oluyor ...vatnadas dolar akıyor ama mb rezervi yukseldi son 2 ayda ...simdi herkes dolar ucacak diye beklerken secimden sonra imf ye gidilir veya baska yerden para bulunursa bu dolar geberik kalmaya devam da edebilir ..bu seferde tl faizin den oluruz ...agustosta 7 liradan alanın maliyet su an 7.70 tl seviyesin de kabaca ...su secim olsada bitse bizde duruma baksak .
    piyasanın tersini yaptığım her zaman kazandım. Dün benzin almaya gitttim benzinci bile diyor abi bunlar iyi günlerimiz diye demekki daha da iyi günler gelecek...6 ay vadede doların 5.70 i geçeceğini düşünmüyorum

5. viop teminat 21.39% günlük mevduat karşılığı.

6. iş portföy para piyasası fonu 23.90% günlük mevduat karşılığı
    23.19% 8 günlük

7.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Hocam ihtiyar zenginmis. Isim cok zor.
    Biraz arastirdim da (
    Yani zenginmis derken soyle bir 50 M felan mali mulku varmis. Sozde zengin degil yani.
    Cokta umrumdaydi...hanim yeni bir ev bulmus. Yeni bulduguna ok derse acip ihtiyara sovcem kac aydir doluyum herife ))
    [emoji23] son iki cümleye çok güldüm, inşallah bu film mutlu sonla biter.

8.  Alıntı Originally Posted by GrandturkInvest Yazıyı Oku
    iş portföy para piyasası fonu 23.90% günlük mevduat karşılığı
    23.19% 8 günlük
    hocam bi ara ünlü menkulden fiyat alıyodun.

varmı yeni bişi.

syg,

Sayfa 474/999 İlkİlk ... 374424464472473474475476484524574974 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •