Sayfa 481/999 İlkİlk ... 381431471479480481482483491531581981 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 3,841 - 3,848 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    Sn. Grandturkinvest akbankin ALE ve ANL fonlarının da aynı süreli mk getirisini hesaplar misiniz rica etsem
    Akbankın değil Alternatifbank ın hocam. Ak yatırımdan alınıyor sadece

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

2. S&P önümüzdeki 3 yıl boyunca TL nin değer kaybetmesini bekliyormuş.

https://twitter.com/p_von_eulenburg/...689541633?s=19
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

3.  Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
    Halk yatırım 91 gün %21.20 mevduat karşılığı %22.45 bono satıyor. Nitelikli yatırımcıya tabiiki.

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    2 gündür işyatırımda hesap açmaya çalışıyorum.Elektronik ortamda 50 yere kabul ediyorum basa basa bir hal oldum.
    Tam oldu derken uygunluk testinde bir yeri yanlış yaptım diye hesabı bekletmeye almışlar .Sanki bankaya ortak olacaz.Şu evrak işi bitmedi gitti bu ülkede..

Hesap açıldıktan sonra vadelilerdekinide günlük fonlara aktaracağım.Vadeli mevduat ile bono arasında artık ciddi fark var .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. ICBC 19.45 TL 32 gün e-mevduat. Düşüş tüm hızıyla devam ediyor.

Düşüş sadece mevduatta zira tüketici kredileri hayli yüksek akbanktan geldiler 2.40 lardan söz ediyorlar

Düşüncelerimin hiç kimse için tavsiye niteliği olmadığını belirtmek isterim Saygılarımla

6.  Alıntı Originally Posted by karcal Yazıyı Oku
    Düşüş sadece mevduatta zira tüketici kredileri hayli yüksek akbanktan geldiler 2.40 lardan söz ediyorlar

Düşüncelerimin hiç kimse için tavsiye niteliği olmadığını belirtmek isterim Saygılarımla
    2.4 güzel oran...Min 4 olmalı şuan...

7. fon falani bos verin
    altini dolar cinsinden alin erken zamanda 1400 leri gorecegiz!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Üstat sizin amcaoğluydu galiba bir merso S serisi paylaşmıştınız bir kaç aydır satılmıyordu 175'e düşürdü demiştiniz. Bugün o ilan önce 184 e çıkardı sonra 180'e indirim yaptığı mesajı geldi. Domatis fiyatı gibi oldu önce bindirim sonra indirim kafası karışık sanki
    Sanirim dovis cinsinden belirlemis fiyati ama yasak oldugundan sahibinden.com gunluk kurdan arada bir update ediyor TL fiyatini..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 481/999 İlkİlk ... 381431471479480481482483491531581981 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •