Sayfa 116/656 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166216616 ... SonSon
Arama sonucu : 5241 madde; 921 - 928 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

1. Bugün daha iyi kâr bekleyenler ile "bir dönem daha şansı hakediyor" diyenlerin degisimi vardı. Ing nin 145 k satısını, 77k ile ak yatırım 22k teb, 21k gedik, 16k garan karsılamış. Ing yabancı degil diye biliyorum sizin bizim gibi bireysel yatırımcı.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Hissenin 6 lirayı kırmaması gerekli kırılırsa 5.60 görülebilir fakat satıcılar iştahlı değil.Hisseye şu an da güven var.

3. Ciğerci satıp bitirmiştir. Ondandır

4. BİR GURUP ÇIYOR GİBİ
    BİZİM form gurubu olabilir
    inşallah öyledir

5.  Alıntı Originally Posted by ÇIRAK Yazıyı Oku
    BİR GURUP ÇIYOR GİBİ
    BİZİM form gurubu olabilir
    inşallah öyledir
    İşlem haçmi de yokki cıkan olsun geberik bir gun...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

6. sorun kim çıktıgı
    ve kimin aldıgı
    herşeyin hayırlısı

7. satışlar sıkıntılı
    kim satıyorsa iyi mal
    toplamişlar
    dayana bilirmiyiz

8. 6,98 te yazmıştım hatırayanlar bilir günlük haftalık aylık hepsi riskli diye ve yanıltmadı şükür her nekadar bazılarımız tekniğe çok inanmasakta borsada 3 işi iyi yapacan bir temeli iyi hisseler bulacan 2 tekniğin iyi olacak 3 takasları iyi okuyacan ve bunları harmanlayın heyacandan ziyade mantık çerçevesinde yani duysuz davranırsan para kazanırsın aksi taktirde kaybetmeye mahkumsun nokta
    gelelim bilançoya bilanço güzel ama bunun gibi gerçekten güzel bilanço gönderen çok olmasa bile 20-30 tane şirket var ve en önemli kısım bunda kimse gözardı etmesin ama döviz borcu bu çok ama çok önemlidir arkadaşlar ve ben şahsen seçimlerden sonra dövizin burda kalmayacağını düşünüyorum bu yüzden döviz borçlu şirketlere çok ama çok dikkat edin sobra gerçekten canınız acır bunun en yakını odas bence herşeyi ile çok ii şirket ma döviz borcundan dolayı şirketin geldiği durum ortada gelelim diğer boyuta faizlerin de seçimde artacağını düşünüyorum o aman da fk ve temettünün önemi ortaya çıkarki fk bana göre artık 5 ten yüksek şirketler pahalı olur herkese bol kazançlar allaha emanet olun
    ytd deli saçmasıdır

Sayfa 116/656 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166216616 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •