Hisse 1.02-1.04 aralığında iken 1 tl den yeni hisse alarak halihazırda zararda olan mevcut pozisyonunuzu lot bazında 3 katına çıkarmanın mantıklı tarafı olabilir mi? Enteresan olan şey şu: Böylesine akla ziyan bir bedelliyi açıklayan yönetim; bedelliye katılımın çok düşük olacağını önceden tahmin ediyor olmalıydı. Peki, bu gerçeği bile bile böyle bir bedelli açıklamanın mantığı ne olabilir? Bu bedelli ertesinde derneğin %51 olan mevcut ortaklık payı çok daha yukarı çıkacaktır çünkü kullanılmayan rüçhanları derneğin kendisi kullanacak ve yeni hisselerin çoğunu böylece derneğin kendisi satın almış olacak. Demek ki bunların amacı bu olmalı yani derneğin şirketteki ortaklık payını mümkün olduğunca yükseltmek. Peki, bunu neden istesinler? İşte bu noktada komplo teorileri devreye girer. Siz Katar deyin ben Ruslar ötekisi Uzakdoğulular vs vs liste uzayıp gidiyor.
26 Eylül 2025 de tüm portföy ile 61.95 den aldığım AKBNK'ları 11 Aralık'ta 69.25 den verdim. 2.5 ayda %12 kar elde ettim. Artık ful nakitteyim.
Yer İmleri