Sayfa 402/997 İlkİlk ... 302352392400401402403404412452502902 ... SonSon
Arama sonucu : 7973 madde; 3,209 - 3,216 arası.

Konu: Rakı Sofrası IX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,070
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Mustafa ben meyve sevmiyorum etçilim ben ama buradakiler kazıklıyor diye bimer a şikayet edeyim Eti pahalı satıyor diye

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
    et konusunda uzmanım, sebzeyi bende sevmem...

1 gr et, 1000 dirhem örter..
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,070
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Sayın Kaya'nin gitmeye niyetinin olduğunu sanmıyorum , o araştırmacı ruhuyla ölümsüzlüğü bulur konuyu kapatır
    dikine gömeceğim onu...

yattı, zıbardı galiba...

yada sarışınlar ile oynaşıyordur..
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

3. Rakı Sofrası

Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    et konusunda uzmanım, sebzeyi bende sevmem...

1 gr et, 1000 dirhem örter..
    Her öğün et ürünü yiyorum sabah hariç onda yumurta yerim [emoji3][emoji3][emoji3]

Et fiyatları bu şekilde tavuk gibi gıdıklarım artık

Viob soru sordum ilgi alanıymış senin ne yapılır böyle durumda

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    dikine gömeceğim onu...

yattı, zıbardı galiba...
    Bir bakindim etrafa ama yok, gitmiş. uzun yaşamın sırrı erken yatıp uykuyu almakmis ondan da gitmiş olmasin?

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5.  Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    aç başlığı...

şimdi de inşaat işine girdiler, tam da adamına çattılar..
    Hayatta başlık neyim (TM: Gaya ) açmam. Ama cidden de ilgili kişiler için faydalı olabilir.

İnş. olayı züper! Oraya 23.015 yazdım ya, millet sabah ona göre pozisyon almaz di mi

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bir bakindim etrafa ama yok, gitmiş. uzun yaşamın sırrı erken yatıp uykuyu almakmis ondan da gitmiş olmasin?
    Emin misiniz efendim
    Sizi bu yazdıklarınızdan sonra, ben bilem kurtaramam
    Her şey sudan meydana gelmiştir.
    Thales

Alıntı Originally Posted by InFeRnO Yazıyı Oku
    Hayatta başlık neyim (TM: Gaya ) açmam. Ama cidden de ilgili kişiler için faydalı olabilir.

İnş. olayı züper! Oraya 23.015 yazdım ya, millet sabah ona göre pozisyon almaz di mi

Emin misiniz efendim
    Sizi bu yazdıklarınızdan sonra, ben bilem kurtaramam
    23015 mi? Seans açılana kadar tertemiz olur ora

Bu arada baktım Reha beye yoktu o yüzden yazdım iki ihtimal var ya sarışın peşinde yada uzun yaşam için erken yattı
    Yardım edin bari sapancaya kadar yaşayayim..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Alıntı Originally Posted by InFeRnO Yazıyı Oku
    Yolluk olarak üç beş parnak Red koydum. Herkes was here
    Ben dükkanı kaparım ...
    Yok artık, 3 günnük seyisliklen!

Daha, Reha GAYA ölmedi!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Yok artık, 3 günnük seyisliklen!

Daha, Reha GAYA ölmedi!
    Ooooooo Reha bey hoşgeldiniz bizde sizi çekiştiriyorduk.. nasil olsa yattı yazalım, Reha bey uyanana kadar sayın Güneysu yazılanları siler diyorduk

Sayfa 402/997 İlkİlk ... 302352392400401402403404412452502902 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •