Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Her öğün et ürünü yiyorum sabah hariç onda yumurta yerim [emoji3][emoji3][emoji3]
Et fiyatları bu şekilde tavuk gibi gıdıklarım artık
Viob soru sordum ilgi alanıymış senin ne yapılır böyle durumda
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Hayatta başlık neyim (TM: Gaya) açmam. Ama cidden de ilgili kişiler için faydalı olabilir.
İnş. olayı züper! Oraya 23.015 yazdım ya, millet sabah ona göre pozisyon almaz di mi
Emin misiniz efendim
Sizi bu yazdıklarınızdan sonra, ben bilem kurtaramam![]()
Her şey sudan meydana gelmiştir.
Thales
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Yer İmleri