Sayfa 58/784 İlkİlk ... 848565758596068108158558 ... SonSon
Arama sonucu : 6269 madde; 457 - 464 arası.

Konu: SNGYO - Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by investor2014 Yazıyı Oku
    o zaman özel denetçi isteği çok hararetli değildi, bak şimdi endex 94k, bu kağıt 64 kuruş, demek ki şirket iyi denetlenmiyor, denetçi şart, kağıt misal 1.5 lira olsa şimdi, denetçi ister miyim? ben manyak mıyım? tabiii istemem, ama hala kuruşlu fiyatları konuştuğumuza göre şirketin denetçiye ihtiyacı var demektir, geri alım konusunda da bunlara en ufak güvenim yok, geri alımın piyasa fiyatını artıracağının hiçbir garantisi de yok
    Üzmeyelim birbirimizi. Sadece oturup dua edinde bu şirkey yeni yatırımlara kalkışamaz inşallah. Yoksa bunlar şirkete giren ve girecek paranın realize olmasına ve bilançoya yansımasına asla musade etmiyor. Yok orayı aldık, yok burada yeni başladık. anlıyacağınız sonu yok. İnşallah yeni işlere girişemezlerde var olan teslimlerden sonra alınan paraları kar olarak görürüz.Yoksa durum vahim ama ben maliyetimi kurtarmadan hiçbiryere gitmiyeceğim bu namuzsuz namuslu hissede

2. 2017/1 iyi gelebilir bilanço sanki

Elephone P8000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by tatomoto Yazıyı Oku
    2017/1 iyi gelebilir bilanço sanki

Elephone P8000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Keşke domates kardeş ama zor habire iç ediyorlar kar çıkamıyor ki [emoji20]

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by investor2014 Yazıyı Oku
    bu forumla ilgisi yok, şirkete hergün mail atarsan sen de fafori yatırımcı olursun, siz de mail atın telefon edin, rahatsız olsunlar

investör bunlar seni de dövdürmesin, inşaat işçilerine aldırıp kuytu bir köşeye götürmesinler şantiyenin karanlık noktalarına

5.  Alıntı Originally Posted by investor2014 Yazıyı Oku
    1 hissen bile varsa tabii kurula gidersin ama özel denetçi atanmasını talep etmen için toplam 1 milyon lot payı olan kişilerin onaylaması gerekir, geçen sene kurula sadece 15 ky geldi, bilemiyorum belki bir kısmı patronun adamı bile olabilir, yani kıssadan hisse: 1 milyon lotu geçecek birkaç yatırımcı özel denetçi talebini tutanaklara geçirmeye ve sonra da bunu gerçekleştirmek için mahkemeye başvurmaya yeterrrrrr.....
    bende 230k lot var ben geliyorum..770k lot daha gelirse bu iş biter.. var mısınız?

6. bu şirkete gidip dinlemek için denetçi istiyoruz demek için gidilmez. bu işi bilen birkaç arkadaş toplanıp bir metin hazırlamamız lazım. rakamlarla. durum bu. bu sebeple özel denetçi atanmasını talep ediyoruz dememiz lazım komiserin karşısında.

7. Arkadaslar maliyetiniz kactir bilemiyorum ancak, olaya pozitif taraftan bakarak diyorum ki, kurbagalari urkutmek yerine, sirketin bu durumunu avantaja cevirip, bu fiyatlardan ufak ufak kademeli alimlarla portfoy yapmak ve ucuza mal alma firsati tanidigi icin patrona tesekkurleri iletmek daha mantikli. Yakinmak hem sinirlerinizi harap eder, hem de dogru karar verme yeteneginizi azaltir. Bardagin yarisindan fazlasi dolu...

8.  Alıntı Originally Posted by alisutcu Yazıyı Oku
    Arkadaslar maliyetiniz kactir bilemiyorum ancak, olaya pozitif taraftan bakarak diyorum ki, kurbagalari urkutmek yerine, sirketin bu durumunu avantaja cevirip, bu fiyatlardan ufak ufak kademeli alimlarla portfoy yapmak ve ucuza mal alma firsati tanidigi icin patrona tesekkurleri iletmek daha mantikli. Yakinmak hem sinirlerinizi harap eder, hem de dogru karar verme yeteneginizi azaltir. Bardagin yarisindan fazlasi dolu...
    aynştayn geldi kaçın

Sayfa 58/784 İlkİlk ... 848565758596068108158558 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •