Sayfa 145/1000 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245645 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 1,153 - 1,160 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1. Adamın diline koz verirsen kullanır o da...CHP demek çöp demek diye...Yazık...Nasıl böyle bişeye izin verirler anlamak imkansız...Tam seçim öncesi ayağına kurşun sıkmak gibi bişey...

https://www.mynet.com/sisli-de-iscil...i-110104955129

2.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Tecrübeli forumdaşların görüşünü almak isterim ; 12 martta vadesi dolacak olan dövizleri fizikiye döndürsem mi ? geçen seçimde '' seçimden sonra DTH lara el koyulacak '' dediler. 2 ay bankadan uzaklaştım. Sonra baktım ki yüklü faiz zararım oluyor, döndüm bankaya. Şimdi de yine her yerde aynı söylenti . Sokakta aktif yaşayan vatandaş olarak ekonomik sıkıntıyı da görünce '' ya bir de söylenti gerçek olur da dövizlere el konursa veya sabit kurdan TL ye çevirirlerse '' diye korkuyorum.

Gecelik döviz faizinde kalsam veya 32 gün bağlasam..... ya da Mayıs ortasına kadar dövizlerimle yatıp kalksam ... bilemedim. yatırım tavsiyesi değildir, tavsiye istenir.
    Dostum sen bankaların günlük işlem dışında fiziki para tuttuklarını mı sanıyorsun..
    Hangi dövize el koyacakmış devlet..

Sen bankaya döviz veya TL yatırdığın zaman banka onu alıp bir kasaya koyup üzerine de adını mı yazıyor.
    Ortada el konulacak fiziki döviz falan yok..

Bu durumda da şu fiyattan dövizlerinizi bozdum da diyemez onlar kredi olarak dağıtıldı çünkü..

Kaldıki bankadaki paralara çöken bir devlet ile 50 sene!! kimse bir daha iş miş yapmaz..

Elinde tuttuğun dövizi bozacak kimse bulamazsın..

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Tecrübeli forumdaşların görüşünü almak isterim ; 12 martta vadesi dolacak olan dövizleri fizikiye döndürsem mi ? geçen seçimde '' seçimden sonra DTH lara el koyulacak '' dediler. 2 ay bankadan uzaklaştım. Sonra baktım ki yüklü faiz zararım oluyor, döndüm bankaya. Şimdi de yine her yerde aynı söylenti . Sokakta aktif yaşayan vatandaş olarak ekonomik sıkıntıyı da görünce '' ya bir de söylenti gerçek olur da dövizlere el konursa veya sabit kurdan TL ye çevirirlerse '' diye korkuyorum.

Gecelik döviz faizinde kalsam veya 32 gün bağlasam..... ya da Mayıs ortasına kadar dövizlerimle yatıp kalksam ... bilemedim. yatırım tavsiyesi değildir, tavsiye istenir.
    Bankaların yüklü dış borç anapara ve faiz ödemeleri ve mevcut dış borçları yenileme dönemi olarak Nisan ayı sonu veya Mayıs ayı ilk haftasında dövizde ciddi hareketlenmeler başlar. Bu tarihleri göz önünde bulunduracak olursak Nisan sonu veya Mayıs ilk haftasına kadar vade yenilemeyi tercih ederdim.

4.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Adamın diline koz verirsen kullanır o da...CHP demek çöp demek diye...Yazık...Nasıl böyle bişeye izin verirler anlamak imkansız...Tam seçim öncesi ayağına kurşun sıkmak gibi bişey...

https://www.mynet.com/sisli-de-iscil...i-110104955129
    500 kere yazdım bu forumda AKP silip süpürecek yerel seçimlerde şaşırmayın..
    2002 de siyaseti şekillendiren güçler CHP yi de ŞEKİLLENDİRDİ..
    Bakın dikkat edin her seçim öncesi CHP de bir iç kavga yaşanıyor seçim sonrası aniden sular duruluyor..
    AKP yi başa getiren adamların CHP içinde de adamları var!!!

RTE nin doları faizi düşürmesine piyasayı iyi etmesine gerek yokkkk..
    CHP yi geçsin yeter..
    CHP yi biraz kötülersin..
    Sen de biraz popülarist politika güdersen millet sana yine oy verir..

5.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Dostum sen bankaların günlük işlem dışında fiziki para tuttuklarını mı sanıyorsun..
    Hangi dövize el koyacakmış devlet..

Sen bankaya döviz veya TL yatırdığın zaman banka onu alıp bir kasaya koyup üzerine de adını mı yazıyor.
    Ortada el konulacak fiziki döviz falan yok..

Bu durumda da şu fiyattan dövizlerinizi bozdum da diyemez onlar kredi olarak dağıtıldı çünkü..

Kaldıki bankadaki paralara çöken bir devlet ile 50 sene!! kimse bir daha iş miş yapmaz..

Elinde tuttuğun dövizi bozacak kimse bulamazsın..
    Bilmukabil. Fiziki olarak devletin elinde sadece DTH lar için MB de tutulan munzam karşılıklar kalır. Yüzde 12 yanılmıyorsam. Karşılık oranlarını düşürerek,zaman zaman yaptığı gibi, bu dövizi piyasaya salabilir zaten. Ki bu munzam karşılık olayı yanılmıyorsam Derviş reformları ile birlikte geldi. Birçok ülkede de yok.

6.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    500 kere yazdım bu forumda AKP silip süpürecek yerel seçimlerde şaşırmayın..
    2002 de siyaseti şekillendiren güçler CHP yi de ŞEKİLLENDİRDİ..
    Bakın dikkat edin her seçim öncesi CHP de bir iç kavga yaşanıyor seçim sonrası aniden sular duruluyor..
    AKP yi başa getiren adamların CHP içinde de adamları var!!!....
    Sekiz yıldır CHP'yi AltıOk düşmanları işgal etti diye bin kez yazıldı,
    seçime giriyoruz şimdi sırası değil diye bin kez de hasıraltı yapıldı..

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku

DTH lara el koyma gibi bir sey olmaz. Hic mantikli degil, ulkeyi batirsinlar daha iyi

Sabit kur rejimine gecilebilir, olamaz diyemem ama bunu da gidip dusuk fiyattan yapamazlar, karaborsaya duser

Bence korkulacak cok fazla bir sey yok.

8. 26 Şubat Salı 14:34 ÇAVUŞOĞLU: S-400 BİTMİŞ BİR ANLAŞMADIR, DİĞER AÇIKLAMALAR BİZİ İLGİLENDİRMEZ

Sayfa 145/1000 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245645 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •