Sayfa 1136/1527 İlkİlk ... 13663610361086112611341135113611371138114611861236 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 9,081 - 9,088 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1.  Alıntı Originally Posted by ucanlaz Yazıyı Oku
    Kar müthiş.. bugün aselsan icin fazla sayılmayacak kadar bir yabancı alimi vardi.. seniz hoca uyarmıştı ama boyle bir kara ve aselsan bukadar gerilerde kalmışken eğer bilanco fiyatlaması olacaksa cok daha sert olması gerekmezmiydi..yeterince haber sizmadimi yoksa az geri basıp yükleneceklermi?? Evet Akadian bilanco ve aselsan uzmanı baskan neyapiyoruz yarın ? [emoji6][emoji1]
    4.çeyrek beklentinin altında gelmiş abi.

2. Arkadaşlar vestl için yorumu olan var mı acaba ?

3.  Alıntı Originally Posted by ucanlaz Yazıyı Oku
    Kar müthiş.. bugün aselsan icin fazla sayılmayacak kadar bir yabancı alimi vardi.. seniz hoca uyarmıştı ama boyle bir kara ve aselsan bukadar gerilerde kalmışken eğer bilanco fiyatlaması olacaksa cok daha sert olması gerekmezmiydi..yeterince haber sizmadimi yoksa az geri basıp yükleneceklermi?? Evet Akadian bilanco ve aselsan uzmanı baskan neyapiyoruz yarın ? [emoji6][emoji1]

Öncelikle dostum daha yüksek kar bekliyordum ama 12 aylığa bakınca sermayesi üzerinde getiri sağladığı için her türlü güzel şirket.
    Konsolide gelirlerdeki artış tl bazında yüzde 40 , kur etkisini çıkarırsak yüzde 20 lerde ki bu bence iyi bir rakam.

Sermaye üzeri getiri ciddi bedelsiz beklentisi veya şık bir temettü. Yani yabancı alımı demek.

Ben tabii her kısa vade beklenti sona erdiğinde yaptığım gibi satacağım yarın sabah inşallah ama şu var iki gündür ciddi ky döktü. Bugün son yarım saatte muhteşemdi ve beni cezbetmedi değil acaba kalsam mı citi mery neden son dakika aldı dedim? bıyıklı yabancı trade mi yapacak acaba? Yoksa ters algı yapıp yarın götürmeye başlayacaklar mı? Kafamda deli sorular...

Sonuç olarak yarın gitse de kalsa da kararımdan vazgeçmeyi düşünmüyorum. Kozaa ocak ayı mahkemesinde sonuç çıkmayınca nasıl kararlılıkla sattım mutluyum şu an. Bunda da kararımın arkasında durmam lazım.

25.66 üzerinde kapatmamış olması eksi bende. Rsi momentum haftalık macd artıları. Şunu söyliim satsam da 1-2 ay içerisinde ciddi toplarlar bu kağıdı bence...

Senin elinde olduğunu bilmiyordum bu arada.

Sent from my iPhone

4. http://i.hizliresim.com/pbk5Pz.png

Twitter finansmanya rumuzlu arkadaşın grafigi...

Alıntı Originally Posted by KOCHAK Yazıyı Oku
    Ben demirdeyim hocam[emoji3]
    M.K.A.
    Sen işi sağlama almışsın.....

Kozalar da bilanço ne zaman dı....

7.  Alıntı Originally Posted by SDE Yazıyı Oku
    Kozalar da bilanço ne zaman dı....
    1 kozal 11 kozaa ipeke diye biliyorum

Sent from my iPhone

Sayfa 1136/1527 İlkİlk ... 13663610361086112611341135113611371138114611861236 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •