Sayfa 1135/1527 İlkİlk ... 13563510351085112511331134113511361137114511851235 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 9,073 - 9,080 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1. denizhocam zahmet olmazsa tmsn ve vkgyo bakabilirmisiniz

Alıntı Originally Posted by KOCHAK Yazıyı Oku
    Reytingini yediğim zirvedeyiz şükür
    M.K.A.
    Daha en tepesi var, en tepede görmezsem içim rahat etmez..... çünkü Yılbaşından beri kırmızı grupta hala.
    ...Önümüzdeki süreçte bu kırmızılık sıfırlanacak daha............, önce bir nötr olsun da, devamı gelir....

3.  Alıntı Originally Posted by loruhlano Yazıyı Oku
    Daha en tepesi var, en tepede görmezsem içim rahat etmez..... çünkü Yılbaşından beri kırmızı grupta hala.
    ...Önümüzdeki süreçte bu kırmızılık sıfırlanacak daha............, önce bir nötr olsun da, devamı gelir....

Ben demirdeyim hocam[emoji3]

M.K.A.

4.  Alıntı Originally Posted by samur45 Yazıyı Oku
    yukarıdaki yorumlar etkilemiş olabilir neyse yarın sattığımın %3-5 yukarısından alıırm sıkıntı yok ben tamamen yorumlarla hareket etmiyorum tabi ki dünkü hareketi ve bugün de 5.7x lerden aynı hareketin tekrar edebileceği beklentisi ile alttan almak üzere satmıştım o ikili dip muhabbeti aklımda kalmış işte sağlık olsun. çömez olmasam da herkes gibi hatalar yapabiliyorum.

bugün elimdeki 3 hissenin 2 sini verdim(krdma-kozaa) olayın ana nedeni ise piyasaya olan güvensizlik ani bir satış dalgasına yakalanma korkusu.
    yoksa şirketin temeli sağlam gideceği yerler çok güzel orta vadede.
    Herkeste piyasaya olan güvensizlik ve borsada heran aşağı yönde sert bir düşüş korkusu olduğu sürece BIST tarihi zirvesini test edecekmiş gibi bir his var nedense içimde.
    Özellikle XBANK önderliğinde yukarı gidecekmiş gibi geliyor bana. ISCTR saatlik ve haftalık grafikte flama oluşumu var sanki, teknik analizini üstadlarımız yaparlarsa seviniriz.
    Bu arada bizleri grafikleri ve değerli analizleriyle sürekli bilgilendiren herkese teşekkürlerimi sunarım. İsim vermeden yazıyorum, çünkü yanlışlıkla eksik yazabilirim endişesi olduğu için gönlü kalan olsun istemiyorum.

Alıntı Originally Posted by loruhlano Yazıyı Oku

Kar müthiş.. bugün aselsan icin fazla sayılmayacak kadar bir yabancı alimi vardi.. seniz hoca uyarmıştı ama boyle bir kara ve aselsan bukadar gerilerde kalmışken eğer bilanco fiyatlaması olacaksa cok daha sert olması gerekmezmiydi..yeterince haber sizmadimi yoksa az geri basıp yükleneceklermi?? Evet Akadian bilanco ve aselsan uzmanı baskan neyapiyoruz yarın ? [emoji6][emoji1]

Sayfa 1135/1527 İlkİlk ... 13563510351085112511331134113511361137114511851235 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •