Originally Posted by
selcuk_ege3
Selva ve adese, elindeki yüzde 20 hisseyi 3 ay önce borsada adrese teslim satmadı mı?
Bu yüzde 20 hisseyi özlem erkan ve beraber hareket ettiği 4 kişi borsadan alıp hesaplarına geçirmedi mi?
Spk, özlem erkan ve ekibine 6 ay ceza vermedi mi?
Bu ekibin elindeki 8.300.000 adet ittifak hissesi yasaklı durumuna düşmedi mi?
Bu yasaklı hisseleri 6 aylık yasak sonunda borsada satmak için başvurmadılar mı?
Spk bu yasağı koyarken içerden bilgi alma kuralının ihlalini ortaya sürmedi mi?
Akderenin elinde yüzde 7 hisse yok mu? Kap'a bakarsan anlık bunu görürsün koçum.
Geçen yılın hazirun cetveline bakarsan, murat kıvrak ile kardeşinin hisselerinin toplamda ne kadar olduğunu görürsün. Hazirun cetvelinde, genel kurula katılanların beraber hareket ettiklerini de çok net görürsün. Kıvrakların ve beraberindekilerin elinde yüzde 6 hisse olduğunu da görürsün.
İftira attığım yok. Kimseyi yanışttığım da yok. Muhtemelen sen de bu kıvraklar adına çalışan bir yalancısın.
Madem yazdıklarım suç, sıkıyorsa suç duyurunda bulunsunlar. Geçen yıl spk murat kıvrağa dolandırıcı demedi mi?
Spk nın 6 aylık cezası işlerine geldi demedim zaten. Bu işten büyük zarar gördüler. Küçük yatırımcılar daha büyük zarar gördü.
Patronun murat olduğunu sağır sultan biliyor. İttifak içinde Alevere dalavere çevirip spk dan ben mi ceza aldım?!! Hangi hissenin yüzde 20 si borsada 2 haftada adrese teslim satılıp da bu satın alanlar spk tarafından 6 ay cezalandırılır?
Yönetim kurulundan habersiz bu operadyon yapılabilir mi sence?
Kimseyi kandırmaya çalışma ve bu platformdan tozol koçum!
Adamı böyle madara ederler işte!!!
Yer İmleri