Sayfa 133/656 İlkİlk ... 3383123131132133134135143183233633 ... SonSon
Arama sonucu : 5241 madde; 1,057 - 1,064 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

1. Rahat olun su akar yolunu bulur yabancı abiler gelmeden tahtacı ne derse o olur...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

2. biz beklemesini biliriz arkadaşlar su akar yolunu bulur...bu suyun hangi denize akacağını biliyoruz..o yüzden de kısada git -geller olsa dahi gideceğimiz deniz bellidir...

borsa hayatımda ilk defa bir hissede yaklaşık 100 gündür duruyorum...topiklerde okuyorum bazı yatırımcılar bazı hisselerde 3-5 yıl kaldıklarını söylüyorlar..onların sabrına gerçekten de her zaman hayran kalmışımdır..bakalım ben daha ne kadar sabır edebileceğim ??

bu hisseye ilk geldiğimde herkes benim bu hisseden %10-20 kar payı kazanıp kaçacağımı sanıyordu ama bunu zanedenler yanıldılar...bu hissede mayıs ayında gelecek bilançoyu da görmek istiyorum..bu sırada trade fırsatı verirse ve lot miktarımı artırırsam speğimize ayrıca dua edeceğim... trade fırsatı da vermez ise de zaten tüm lotlarımız ile beklemedeyiz..sıkıntı olmaz bekleriz..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. topik olarak da adel topiğine hayranım..hisse aylardır çıkmıyor günlük hareket marjı sadece 3-5 kademedir ama buna rağmen yatırımcıları çok sabırlıdır...günlük en az 30 kişi topiği sıkılmadan bıkmadan takip ediyorlar... onların bir çoğu da büyük zarardadırlar...

bizim durdoda ise neredeyse herkes ciddi karlar yapmış olmasına rağmen takip edenlerin sayıs hala 10-15 kişi aralığındadır... bizdekilerin çoğu kısacılar...bakalım sonumuz ne olacak ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. Slm. Muhtemelen amortisman, stok deger düşüklüğü etkisiyle olacak.

5.  Alıntı Originally Posted by aalgun Yazıyı Oku
    Slm. Muhtemelen amortisman, stok deger düşüklüğü etkisiyle olacak.
    söylediklerini pek anlayamadık dostum...biraz açar mısın bir zahmet

6. Biraz önce teknik grafiklere baktım...6,80 de yükseliş trend çizgisi vede 10 luk ema var..bu iki gösterge birlikte 6,80 de destek veriyorlar..bu gün ilginç bir şekilde de orayı görüp bir miktar yukarı yönelmesi ilginç olmuş...bir de rsi iki gün önce 50 referans çizgisinin üzerinde idi son iki gün gevşediği için tam 50 nin üzerine inmiş..büyük bir ihtimalle buradan yukarı yönelmesi lazım..

işlem hacmi çok çok düştü..normalde hisse bu tür durumlarda ben dip yaptım demek istiyordu..normal şartlarda buralardan itibaren tepki vermesi gerekiyordu...bakalım önümüzdeki zaman diliminde güçlü bir şekilde tepki verebilecek mi ?? ben de merak ile yakından takip etmeye devam ediyorum..

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Biraz önce teknik grafiklere baktım...6,80 de yükseliş trend çizgisi vede 10 luk ema var..bu iki gösterge birlikte 6,80 de destek veriyorlar..bu gün ilginç bir şekilde de orayı görüp bir miktar yukarı yönelmesi ilginç olmuş...bir de rsi iki gün önce 50 referans çizgisinin üzerinde idi son iki gün gevşediği için tam 50 nin üzerine inmiş..büyük bir ihtimalle buradan yukarı yönelmesi lazım..

işlem hacmi çok çok düştü..normalde hisse bu tür durumlarda ben dip yaptım demek istiyordu..normal şartlarda buralardan itibaren tepki vermesi gerekiyordu...bakalım önümüzdeki zaman diliminde güçlü bir şekilde tepki verebilecek mi ?? ben de merak ile yakından takip etmeye devam ediyorum..
    Sayın Keko acelemiz yok Mayıs'a daha çok var. Dinlensin, güçlensin...

Bugün pyasada iyi genede düşüyor olması ilginç toparlanması için güzel bi fırsattı

Sayfa 133/656 İlkİlk ... 3383123131132133134135143183233633 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •