
Originally Posted by
proleter
bugünde 25 milyar tl kredi paketi açıklandı yahu ne paralar akıyor değil mi. var demek ki..eski 1994 2001 krizleri kriz değilmiş aldatılmış o dönemde batanlar. o dönemki hükümetler kandırmış insanları. kriz felan o yıllarda ki medyanın uydurduğu şeylermiş.
hükümet desteksiz üfürüp duruyor. Yiyene tabi. 35 milyar yabancı ülkelere yardım yaptım diyor.
Nerde belgeleri.?
Üç beş milyar yapılmıştır, oda müslüman kardeşler gibi tayyipe biat eden mısırdaki filistindeki afrika ve ortadoğudaki örgütlere verilmiştir. oda tamamı verilmemiştir. 100 milyon gönder, 1 milyar yardım yaptım diye not et. Karşındaki zaten dünyada terör örgütü olarak kabul ediliyor. Adam 100 milyonu cebe indirmiş, 1 milyar değil 100 milyar bile aldım der.
25 milyar kaynak açıklar. Gerçekte ne kadar dağıtılır, ne kadarı namuslu kişilere verilir bilemezsin.
Ekonomi yıllardır geri gittiğine göre demekki ya paket dağıtılmıyor, yada dağıtılan paketler yurt içinde kalmıyor, alan man adasına götürüyor. içerde battım demek kolay. hesap soranmı var.
Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer İmleri