MAL açığa sattık SHORT Yaptık USDTRY long yaptık tatile çıktık piyasaya attığım grafiklerden bir bakın dolar bazında hisseler
EKİM 2018den bu zamana %100 e yakın getirmiş mi?
herkes shortta iken alırlar demedim mi? kasım 2018 den bugüne yazdıklarımı attığım grafikleri ve videoları TEKRAR bir göz gezdirin..anlayıp inceleyin..
işte bundan Birilerine hisse satmak isterken televizyondaki aylık minimum 50bin dolar maaşlı ekonomist geçinenler..
ben kafalarına vurmayı seçtim mal ağır geldi bir çok hissede ki kaldırp kaldırp mal satmak için ÇABALADILAR..
yurtdışı hesaplar ile usdtry longladım demedim mi?
doların teknik dip yapma ihtimalini sıfırladılar demedim mi?
http://hisse.net/haber/?p=3403
bugün doların gERÇEK değeri hep söylediğim gibi tekrar ediyorum 20 lirayı bulşdu...
FAİZ kararı sonrası gERÇEKLERİ umarım gördünüz..
%25 te faiz sabit..
gelecek 2 yılda %45 leri görecek
HALEN konut krizi yok diye konut projeleri REKLAMLARI yapıyorlar.
gülüyorum ÜNLÜ emlak ilanı sitesine girin bir bakın 1000 lerce AVM boş komple satılık veya kiralık..
siz halen konutunuzun emlakçının verdiği fiyat ile satacağınızı düşünüyor musunz?
AYNI fiyat aldığınız emlakçıya bu şekilde gidin bakalım " ağbi borcum var acil satmam gerekli haciz gelecek=?"
bakalım size YİNE YALAN ile girecek mi yoksa GERÇEKLERİ görecek misniz?
ben faizler ilk aşamada %25-30 derken 2 YIL önceydi...
EN UFAK anlattıklarımda SÜMULASYON sistemimde YANİ pc algoritmamda HATA var mı?
hisse bazında ,yanıldığım ilk aşamada olsa dahi, devamında siz SATINCA hepsi uçmadı mı?
ITTFH daha kaç liraydı ben yazdığımda AVGYO kaç liraydı BERA yani KOMHL kaç liraydı?COMDO yani dOKTA kaç liraydı.
ama hep uyarmadım mı GENEL yükseliş YALAN demedim mi?
ALABİLDİĞİNİZ KADAR BENZİN ALIN...
SEÇİM sonrası DÖVİZ ile birlikte "BENZİN litresi aynı italya gibi 10 lirayı geçebilir"
zaten zamanla geçer rahat olun..
kriz yok diyenler..e gelsin bu yazım..SORULAR için bekletecem..ama cevap yazacam..
kiralık kasa neden ? evinizde saklayın..
boşa bankaları zengin etmeyin..
neyse dediğim gibi KASIM 2018den bugüne PAYLAŞM grafik video hepsini bi inceleyin..ben belli bir süre yokum kazandıklarımı yemem gerekli.Brezilya ve venezuela da yatırım yapmaya gidiyorum..
kriz olan YERE PARA akar unutmayın..DAHA tr krize girmedi..
NE zaman ki DOLAR gerçek değerine Yaklaşır o zaman gelirim TR YE..
kaldı ki TR nin butün zengin iş adamları 2017 başlarında ülkeden para kaçırırken ben bunları YAZMADIM MI?
bedava krediler yurtdışına akıyor demedim mi?
şimdide %1,20 ile kredi veriyor belli bankalar TAHMİN edin hangileri?
2019 bilançoları BATIK çıkacak şimdiden belli.faiz zararı yazacaklar..
işte bundan dolayı bu belli bankalarda SHORT yani açığa sattım kendi hesabımda dahil tüm çevrem aynısını yaptı
geçen hafta sinyal veya ŞUBAT ortasında Yazdığım SİNYAL üretti yazımdan sonra kaarar verdik.
bir süre YAVAŞ kaybedeceksiniz..devamında ŞELALE düşüşünün Hayali bile beni şimdiden heyecanlandırdı..
televizyonlardaki elemanların mimiklerini okuyun YALAN nasıl belli oluyor anlarsınız..
her anlattıkları YALAN ..
"DOLAR 20 lere yaklaşmadan gelmem"
veya
"medya krizdeyiz battık bitttik demeden gelmem"
Yer İmleri