Sayfa 188/1000 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288688 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 1,497 - 1,504 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1.  Alıntı Originally Posted by Banaspati Yazıyı Oku
    Bu dediğiniz gerçekleşirse doları kimse tutamaz bence.
    dolardan ziyade sistemin çarpıklığına bakar mısınız..?
    c.başkanı isterse kabineyi hiç değiştirmez, sadece meclis aritmetiği değişti der
    örnek olarak amerikayı gösterir, trump'ın temsilciler meclisini kaybetmesi kabinede bir değişiklik yaratmıyor diyebilir..

2. Son söz 3 kuruş birikimini dolara yatırıp parasının değerini korumaya çalışanlara
    burada gelip demediğini bırakmayan ''ahlaksızlar ''
    bu konuda ne diyorsunuz duyayım[/QUOTE]

Başkan ; gel senin aradıgın ''Çomarlar'' burada

https://tr.investing.com/currencies/usd-try

3.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    merak ettiğim bir şey var diyelim 2020 yılında erken seçim olsa
    muhalefet veya chp mecliste çoğunluğu ele geçirse ne olacak.?
    hükümet kurma yetkisi c.başkanında, başbakanlık diye bir merci yok
    chp'nin verdiği bakanlık listesinde istediği değişikliği yapabilir, meclis içindekilerle pazarlık
    hükümetin başında sen yoksun lakin seçimi kazanmışsın neye yarar, tam kargaşa.!!
    Seçim olursa, Cumhurbaşkanı da tekrar seçiliyor, bakanları da o atıyor zaten. Yani iki seçim bir arada yapılmak zorunda.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Saygılar...

4.  Alıntı Originally Posted by Kartal Yazıyı Oku
    Seçim olursa, Cumhurbaşkanı da tekrar seçiliyor, bakanları da o atıyor zaten. Yani iki seçim bir arada yapılmak zorunda.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    aynı risk her zaman var, c.başkanlığı başka parti meclis çoğunluğu ayrı parti..!!

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    merak ettiğim bir şey var diyelim 2020 yılında erken seçim olsa
    muhalefet veya chp mecliste çoğunluğu ele geçirse ne olacak.?
    hükümet kurma yetkisi c.başkanında, başbakanlık diye bir merci yok
    chp'nin verdiği bakanlık listesinde istediği değişikliği yapabilir, meclis içindekilerle pazarlık
    hükümetin başında sen yoksun lakin seçimi kazanmışsın neye yarar, tam kargaşa.!!
    İşte Venezuela' da olan durum da bunun gibi bir şey. Birisi ben başkanım diyor diğeri de ben daha çok oy aldım diyor .
    Koalisyon dönemi bitsin diyerek girilen bir seçime koalisyonla girmenin komedisini geçtim, çok daha absürt şeyler yaşayabiliriz.

6. Bakın dün ABD'li senatör ne demiş https://twitter.com/ChrisVanHollen/s...17719237222400

7. https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem...yacak-3763080/
    iman nın şartlarına erdogana oy vermekte eklenmiş ALLAH sizin belanızı versin pislikler din bukadar ucuzmu serefsizler
    bunlara oy verenlererede ALLAH akıl fikir hidayet versinde kimlerin peşine takıldıklarına uyansınlar

Bizim bölük ilginçti 60 a yakın askerin 50 si rahat kürttü sonradan neden böyle diye düşündüğümde güneydogulu ve dogulu askerlere güneydoğuda ve Ankara da çok askerlik yaptırmak istemediklerine karar vermistim batidakini doğuya doğudakini batıya
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 188/1000 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288688 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •