Sayfa 148/656 İlkİlk ... 4898138146147148149150158198248648 ... SonSon
Arama sonucu : 5241 madde; 1,177 - 1,184 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

Alıntı Originally Posted by tolga3838 Yazıyı Oku
    Dostum ,kimseye yalan borcum yok.Kimin alıp sattığını bilemem. Çocuklar için actigim farklı hesaplardan çıkış yaptim iki günde. Tahta sığ, hemen satamıyorsunuz. Bir Iki yıl beklemeyi düşünüyordum, fakat ortak satışından ürktüm .Farklı kağıtlara gireceğim. Durdo konusunda yanılabilirim.size bol kazançlar diliyorum.

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Dostum yanlıs anlasılma olmasın demek ıstedıgım demekkı bu kağıtta tahtacı yok çünkü çok değişik bi durum kafam çok karışık o tarz lotlar bu kağıtta satılıyor ve kağıt değer kaybedıyor normalde gene dıyorum tahtacı mal aldımı gitmesi gerekir burda bi toaflık var bu kağıdın toplandıgı anlamına gelmez bir şey var ama ne

2. Aynen dostum ne olduğunu anlamak güç. Yakında anlarız ne yapmak istediklerini. Belki de adam sıkışmıştır. Ya da bir hazırlığın parçasıdır, olumlu ya da olumsuz bir oyun ,tabi ki biz ky ler için...

3. Sonra bu kâğıtta tahtacı olmadığını düşünmüyorum.Bizim gibi ky lerin birkaç hesabı varsa ,onları onlarca farklı hesaptan alış veya çıkışları vardır.Ayni spek gün içinde satış yazarak fiyatı düşürüp daha alttan alabilir.Aciga satış yapsa biz ne yapabiliriz ki sanki. Kuzu kuzu bakariz ya da biz de satarız. Bence spekler bu sığ kâğıtta bir hesap yapıyorsa bu uzun vadede olur ve kağıtları toplamadan yapamaz. Ne zaman günlük hacimler 2, 3 milyon koylara çıkarsa o zaman anlayacağız bunu.

4. benim bildigim durdo da kredili işlem yapılamıyor
    kredili işlemde teminat gösterilemiyor
    benim kurumda böyle hepsinde de aynıysa
    açıga satış da olmuyabilir

5. Daha önce burada kredili işlemler yasağı konmuştu dostum.Onceki kap bildirimlerinde var.

6. Beklentiler o kadar abartıldı ki herkes iyi olmayan kar da başına ne gelebileceğini biliyor ve çok kötü olmayan bir kar bile hisseyi haketmediği yere düşürebilir bu anlık olabilir fakat düşmek kolaydır toparlaması zor.

7. Sonuçta bu hisse 4 ay da yüzde 200 pirim yapmış enflasyonun 20 olduğu ülkede daha ne istenebilirki çokunuda çokunu.

8. 2.70tl- 7.50tl

Sayfa 148/656 İlkİlk ... 4898138146147148149150158198248648 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •