Sayfa 224/1000 İlkİlk ... 124174214222223224225226234274324724 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 1,785 - 1,792 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1. Dün gece ki röportajda bir cümle kullandı başkanımız;
    Seçimden sonra sorunlu belediyelere kayyum atayabiliriz dedi işi yargıya götürüp..

E o zaman neden belediye seçimleri yapılıyor?

))

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Dün gece ki röportajda bir cümle kullandı başkanımız;
    Seçimden sonra sorunlu belediyelere kayyum atayabiliriz dedi işi yargıya götürüp..

E o zaman neden belediye seçimleri yapılıyor?

))

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    "Bizi seçin sorun yaratmayın lan ahali" diyor hafız...

Adamın da kafasını bozmayın diye ekliyor içinden...

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Efsane zamanlardi. O nasil bir volatide idi oyle. Yanlis hatirlamiyorsam bir gunde yuzde 22 deger kaybi gorulmustu.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    O günler yurt dışındaydım. O günler, hatta gün içi her saat her şey çok daha pahalı hale gelmeye başlamıştı. Kredi kartı ile yaptığım harcamalar neredeyse bir hafta kadar provizyonda bekletiliyordu, sonradan bankaların kazığını öğrendim. Zira provizyon alındığı zamandaki kurdan ekstreye TL olarak yansıyormuş. Harcamayı yaptığınız an kuru değil. Bu tür kur oynaklıklarında kredi kartı yerine nakit veya hemen TL karşılığı hesaba yansıdığı için debit kart kullanmak daha uygun.

Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    O günler yurt dışındaydım. O günler, hatta gün içi her saat her şey çok daha pahalı hale gelmeye başlamıştı. Kredi kartı ile yaptığım harcamalar neredeyse bir hafta kadar provizyonda bekletiliyordu, sonradan bankaların kazığını öğrendim. Zira provizyon alındığı zamandaki kurdan ekstreye TL olarak yansıyormuş. Harcamayı yaptığınız an kuru değil. Bu tür kur oynaklıklarında kredi kartı yerine nakit veya hemen TL karşılığı hesaba yansıdığı için debit kart kullanmak daha uygun.
    Bu konuya tek çözüm döviz cinsi ekstrede tutan kredi kartları yoksa bankalar affetmiyor

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    O egeli ben değilim

5. trend kırılmış gibi, halen düşmüyor düzeltme de gelemiyor. sanırım abdnin demeçleri çok sıcak tutuyor
    5.4350 ile 5.4399e sarıldı. eğer 5.45 gelir ve biraz durursa orada 5.53 ve uzun süre öncede yazdığım hedef 5.55e çabuk gelir.
    halen ayak diretiyoruz S400 diye
    Bu cuma seans kapanana kadar acaba abd den etkileyici bir açıklama gelir mi!

6. Papaz işi devede kulak kalaçak gibi...

Washington has various means to inflict further pain on the Turkish economy. U.S. Treasury authorities are still considering imposing a potential multibillion-dollar fine on Turkish State lender Halk Bank after the conviction of one of its senior employees by a New York court for violating the United States' Iranian sanctions.
    https://www.voanews.com/a/us-ups-pre...e/4816404.html

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Borçlar Kanunu'nda, hatırlayabildiğim kadarı ile, "istihdam edenin (adam çalıştıranın) sorumluluğu" diye bir madde vardı.

Çalıştırdığınız adamın çevreye şuna buna verdiği zarar sonunda size rücu ederdi.

Seçtiğimiz adamın dünyaya ve çevreye verdiği her türlü zararın ceremesini de biz çekeceğiz eninde sonunda.

Biz oy vermesek de bu sorumluluk ve de zarara bizler de katılacağı.

İşin tatsız tarafı bu.

Hakçası kim oy verdiyse onlar çeksin olmalıydı.

Öyle bir durumda , görürdüm ben o dötüyün gılıyım'cılarla, kefen giyenleri...

8. Dün ünlü sırtçantalı gezgin olan Yiğit Can İç'in Güney Amerikadaki Ecvador gezisini izledim orada Ecvador'un Para biriminin Amerkan Doları olduğunu söyledi nedeni ise 99-2000 yıllarında bizdeki gibi devalüasyon olduğunu yani Ecvador para birimi olan Sucre'nin %250-300 e varan hızla değer yitirmesinden sonra halkın dolarizasyona gittiğini ve artık halkın sucre tutmadığını gören devlet yetkililerin mecburen resmi para birimini Dolara çevirmek zorunda kaldığını anlattı. Hal böyle olunca bizde de halkın hızla dolarize olması hatta İslami katılım bankalarında bu oranın %60 a varmasını düşündüm...

Bu arada Videoyu izlemek isteyen olursa (10.dakikadan sonra konuşu anlatıyor) Linki:

https://www.youtube.com/watch?v=GpVifPvIowQ

Sayfa 224/1000 İlkİlk ... 124174214222223224225226234274324724 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •