Sayfa 410/997 İlkİlk ... 310360400408409410411412420460510910 ... SonSon
Arama sonucu : 7973 madde; 3,273 - 3,280 arası.

Konu: Rakı Sofrası IX

Alıntı Originally Posted by hamdido Yazıyı Oku
    Demek kı av hayvanı satıyolarmış.
    Çok ucuza almışsın.
    Migros burası oda böyle yaparsa arkadaş aldı mangal yapacağım diye saçma çıktı Ben şikayet et dedim, o götürdü af dilemişler yeni başka bir et verip para almadan göndermişler.. mangal ogunluk bitmişti benim için kendi yedi mı bilmem

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. Hayır, düşünüyorum.. dana eti olsa, saçma ile danayı mı vurdular? Ne eti almış olabilir ki? Migros virali :/

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by And Yazıyı Oku
    Abi nbr? Nasıl gidiyor?
    İyi..

Bugün dombul guş'ta iyi hareketler yaptım..

Ama şu an elimde hiç yok..

Yarın bakarım durumuna..

4.  Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    İyi..

Bugün dombul guş'ta iyi hareketler yaptım..

Ama şu an elimde hiç yok..

Yarın bakarım durumuna..
    Abi; o topic'te aklı başında bi'iki kişi var zaten, onlardan biri de sensin. Dışarıdan takip ediyorum seni, iyi gidiyorsun maşallah.

2 üye 9 ziyaretçi var ama dikkat işletmecisi ve ortağı yok yada ortağı var biz goremiyoruz

Alıntı Originally Posted by And Yazıyı Oku
    Bugün kimse yok! Parayı bulan mekanlara akmış
    Bura ahalisinin 4/3 gadarı içi geçmiş emekli, ne akması yerlerinden kalkamaz bunnar!

Tek bir dene istinası vardır, o da namı diğer ''Dipçik Gibim'' deye, bir heriftir!

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Migros burası oda böyle yaparsa arkadaş aldı mangal yapacağım diye saçma çıktı Ben şikayet et dedim, o götürdü af dilemişler yeni başka bir et verip para almadan göndermişler.. mangal ogunluk bitmişti benim için kendi yedi mı bilmem
    Migros etçisi, EBK kurumu leşçisi, yahu ben bunnarı ömrümde yemedim!

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bura ahalisinin 4/3 gadarı içi geçmiş emekli, ne akması yerlerinden kalkamaz bunnar!

Tek bir dene istinası vardır, o da namı diğer ''Dipçik Gibim'' deye, bir heriftir!
    Valla abi laf aramızda, seni keklemişler Ben topic'lerde görüyorum, şöyle koptuk böyle coştuk :/ Şaka bir yana, buradakiler dediğin gibi emekliyse hiç muhatap olmayayım ben :D

Sayfa 410/997 İlkİlk ... 310360400408409410411412420460510910 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •