Sayfa 233/1000 İlkİlk ... 133183223231232233234235243283333733 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 1,857 - 1,864 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Guzel yerler, ozellikle floransa.

Gitmisken Papa nin da bir cayini icersin [emoji3]

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    daha önce ben gittim eşim ve çocukları götüreceğim.
    papayada uğramıştım o zaman
    puşt su bile ikram etmedi
    bide asansör parası istedi
    bir halt olacağı yok.

2. Yurtdışındayken harcamalarımın %95'ını kredi kartı ile yaparım. Metro Tramway vs gibi biletlerimi sadece nakit alırım. 1hafta için 100euro cepte olması yeter Adios premium kart sayesinde yurtdışı harcamalarımın (cafe ,rest ve otel )%5i hesabıma iade edilir 100 euro harcadıysam %5 5€ yl üzerinden hesabıma yatar. ek olarak 300tl(50€) üzeri harcamaya 15tl world puan veriyor. Aylık 75 tl puan limiti var ama Kartı TL EU ve USD olarak kullanabildiğiniz için kur farkı gibi bir problemde yok. yurtdısına gidis biletini buradan alırsan seyahat sigortasıda beleş. İsvicre, Iskandinav ve Doğru avrupa ülkeleri için(euro ve usd kullanılmayan ülkeler için) nakit mantıklı.

YTD

Sent from my iPhone using hisse.net

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Yurtdisina gidecek olanlar hic kredi karti ekstresi falan ugrasmasinlar. Direk revolut alin. Harika bir kart

Banka hesabinizdan ya da kredi kartinizdan direk para aktarabiliyorsunuz, sanki o kartlardan harcama yapiyor gibi.

Ornegin ayhan basgan floransa da herkese pizza ismarlamaya karar veriyor. 50 euroya ihtiyaci var. Hemen cekiyor revoluta 50 euroyu.

Ayhan basganin hosuna gidiyor tabi, gelin hepinize bir de limonlu kek ile cappuciona ismarlayayim diyor. Bir 25 euro daha lazim. Hemen cekiyor revoluta. Unutmadan floransa da yer isgal parasi odeniyor. Ornegin 2 kahve iciyorsun ve 4 euro ama hesap geliyor 8 euro. Cunku adamlarin sandalyesine oturdun.

Restorana gidiyorsun hesap.geliyor 50 euro sen oduyorsun 53 euro yuzde 10 da tip birakiyorsun oluyor sana 60

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sandalyeye oturma parasi ne ya?

63 yasima girdim

kahveyi ayakta içme şansımız var mı
    bir halt olacağı yok.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Yurtdışındayken harcamalarımın %95'ını kredi kartı ile yaparım. Metro Tramway vs gibi biletlerimi sadece nakit alırım. 1hafta için 100euro cepte olması yeter Adios premium kart sayesinde yurtdışı harcamalarımın (cafe ,rest ve otel )%5i hesabıma iade edilir 100 euro harcadıysam %5 5€ yl üzerinden hesabıma yatar. ek olarak 300tl(50€) üzeri harcamaya 15tl world puan veriyor. Aylık 75 tl puan limiti var ama Kartı TL EU ve USD olarak kullanabildiğiniz için kur farkı gibi bir problemde yok. yurtdısına gidis biletini buradan alırsan seyahat sigortasıda beleş. İsvicre, Iskandinav ve Doğru avrupa ülkeleri için(euro ve usd kullanılmayan ülkeler için) nakit mantıklı.

YTD

Sent from my iPhone using hisse.net
    Bu adios lartin yillik aidati varmi? Eger yoksa super bir avantaj

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    kahveyi ayakta içme şansımız var mı
    Ben floransada otelde kahvaltıda verilen kruvasanlardan ve yoğurtlardan FAZLADAN çantama/yanıma alıp , atlıkarıncalı bi meydanı vardı (domuzun ağzından su akan çeşmenin arkasında pazar yerinde) orada meydanda oturup yiyodum bi güzel beleş

7. Şubat ayı merkezi bütçe açığı 25.9 milyar lira.

Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Ben floransada otelde kahvaltıda verilen kruvasanlardan ve yoğurtlardan FAZLADAN çantama/yanıma alıp , atlıkarıncalı bi meydanı vardı (domuzun ağzından su akan çeşmenin arkasında pazar yerinde) orada meydanda oturup yiyodum bi güzel beleş
    romada bende öyle yapıyordum
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 233/1000 İlkİlk ... 133183223231232233234235243283333733 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •