Sayfa 1433/1527 İlkİlk ... 4339331333138314231431143214331434143514431483 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 11,457 - 11,464 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1. amerikan başkanı dahil herkesi devreye sokun

bittik resmen

2.  Alıntı Originally Posted by Akadian Yazıyı Oku
    olumlu yonde demek istedim. Yukari yonlu

Sent from my iPhone
    Eyvallah dostum ne bileyim 2 günde şu saate kadar %10 eksi nerdeyse daha bunun akşamı var hergün kırmızı Moral kalmadı valla

3. Zaten anca amerika bizi paklar diğerleri seçim seçim başka birşey bilmesin
    Beyler burada bulunmamın sebebi yeni gelen bu hisseyi almak isteyen arkadaşları 22 kez daha düşünmeye yönlendirmek hisseyi almışla ölmüşe ise çare bulunmaz

4.  Alıntı Originally Posted by antalya899 Yazıyı Oku
    Hangi hissede hocam?

yatırım tavsiyesi kesinlikle değildir.ytd
    Kozaa

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by enisar Yazıyı Oku
    beyler dava haftaya idi sanırım sizce ne olacak olumlu yada olumsuz
    Bu yıl da bitmez bu dava Kemal Sunal'ın Davacı filmine dönmesin!!!3 sene oldu bilirkişi ivir zivir hukuku maalesef

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by Akadian Yazıyı Oku
    Dolara etki eden bir düşüş yok. Bilanço satışları bence. Her bilanço haftası sonrası endeks geri gelir. 100.700 e kadar gelir endeks. Hafta sonu ey amerika ayakları olmazsa haftaya devam ederiz inşallah.

Sent from my iPhone
    bu söylediğine kendin inanıyormusun ? bilanço beklentileri önceden satın alınır.
    adamlar küçük yatırımcımı haber geldikten sonra poziyon alsın.

tamamen seçim paniği havası çünkü seçim sonrası erken seçim naarası atacağını biliyorlar malum şahsın
    Beyler burada bulunmamın sebebi yeni gelen bu hisseyi almak isteyen arkadaşları 22 kez daha düşünmeye yönlendirmek hisseyi almışla ölmüşe ise çare bulunmaz

7.  Alıntı Originally Posted by enisar Yazıyı Oku
    bu söylediğine kendin inanıyormusun ? bilanço beklentileri önceden satın alınır.
    adamlar küçük yatırımcımı haber geldikten sonra poziyon alsın.

tamamen seçim paniği havası çünkü seçim sonrası erken seçim naarası atacağını biliyorlar malum şahsın
    Hocam ne kadar emin konuşuyorsun sen ya ? Olabilir de bana göre de. Ne için erken seçim naraları atılsın allahaşkına? Farklı bir tablo mu bekliyorsun da erken seçim olsun? Onun haricinde seçimden sonra döviz kısmı bana göre de alıp başını gidecek. Tutamıyorlar gerçekten ya da şöyle diyeyim tutmakda zaten yeterince zorlanıyorlar gerçekten şu anda da bu herkes tarafından belli birşey sanırım yani bu konuda hemfikiriz sanırım.

8. şimdi nakit olacaktı,şu fiyatlardan alacaktın...ah ...ah...
    Yalnış işler yapıyoruz.....

Sayfa 1433/1527 İlkİlk ... 4339331333138314231431143214331434143514431483 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •