Sayfa 239/309 İlkİlk ... 139189229237238239240241249289 ... SonSon
Arama sonucu : 2467 madde; 1,905 - 1,912 arası.

Konu: ANELT - Anel Telekomünikasyon Elektronik Sistemleri Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1. Ben anel telekomda hissesi olan bir yatirimciyim 11.03.2019 tarihinde açıklamış olduğunuz anel elektirigin bilanco dip notlarında telekomun% 47.5 sahip bulunduğu anel yapinin 150 milyon borcu bulunduğunu belirtmiş bulunmaklar.Ancak bundan önceki dönemde yatirim danışmanı Semra cağlara e mail yolu ile yaptığım başvurularda 2019 yılı icin 18 milyon 600 bin euro kredi borcundan bahsetmekteydi...18 milyon 600 bin euro olduğu yönünde şahsıma verilen email ler var yaklaşık 112 milyon tl ye denk gelir peki geriye kalan 40 milyon borcu nerenizden sıçtınız bu 40 miyon borç nezamandan neden kap haberi yapılmadılar hangi yatırımcının bundan haberivar bunların her tarafı pislik kokmuş insanda biraz ar olurya

Aynen bende 18 milyon 600 bin euro borç kaldığını biliyordum neresinden cikardilar acaba

yatırım tavsiyesi değildir.görüs ve tahmindir

3. ahanda ben buraya yazıyorum gönüllü çagrı spk onay gelsin ben lotumu şirkete bedava verecem .bunların tek amacı davayı düşürmek ..

4.  Alıntı Originally Posted by yusuff_yildizbeyy Yazıyı Oku
    ahanda ben buraya yazıyorum gönüllü çagrı spk onay gelsin ben lotumu şirkete bedava verecem .bunların tek amacı davayı düşürmek ..
    Aman ha Yusuf Bey; sırf senden bedava lot almak için senin inadına 3 TL - 5 TL gönüllü çağrı yaparlar SPK'da fiyata hayır demez. Bunlara değil bedava lot, günahımızı bile isteseler vermemek lazım.
    YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
    Twitter Adres : @okan_dr

5.  Alıntı Originally Posted by isaacx006 Yazıyı Oku
    Basvurumuz geldi arkadaslar. Herkese hayirli ugurlu olsun.

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Transtürk holdingin yeni sahipleri iyi niyetlerini ortaya koymuşlar ve SPK'ya yeniden kota dönmek için başvuru yapmışlar. Anelt ise kottan çıkmak için elinden geleni yaptı.

Daha da yetinmedi 1 tane personeli olmayan şirkete 314B Personel Gideri kalemi diye maliyet yükledi.

Oda yetmedi koca Anel Yapı'yı 293M diye değerledi. ve Ucuza değerlediği firmaya 152M borç yükledi. ( Nereden geliyor bu borç )

Oda yetmedi 33 Markanı sahibi olan Anet Markalarını değerlemeye konu dahi etmedi.

Soru sorunca da Gerekli tüm açıklamalar SPK'da mevcut diyorlar. Acaba sorduğum soruların hangisi mevcut?

Paranın kölesi olmak bu ola gerek, TİLKİ TÜYLENDİKÇE ÜŞÜRMÜŞ ZENGİNLERDEN DAHA ÇOK ZENGİN OLDUKÇA CİMRİLEŞİYOR.
    YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
    Twitter Adres : @okan_dr

6. kayseriliye sormuşlar iki kere iki kaç eder .cvp;alırken mi ,verirkenmi ? demiş
    şimdi buda diyorki satarken 10 ben alırken 1 tl ayıp çok ayıp .

7. bu akşam fiat açılmaları beklmeyin .izmir grubunu müdahil olmamaları için son dakika açıklayacaklar ..

8. haber dustu arkıdısler 1.26 ayrılma fiyatı acıklamıslar spk ya basvurmuslar

Sayfa 239/309 İlkİlk ... 139189229237238239240241249289 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •