-
kardeş yine zarar bu ne ya. dolara uzanan eller kırılsın. Tam zarar bitti kara geçeceğiz fed çıkıyor...
-
Fed 2019 faiz artışı yok bilanço küçültme Eylülde bitecek. Artık dolar/tl de fed beklenti ve etkisi çok uzun bir süre kalmadı.
-
damat çıkar dolara karşı zafer naraları atar. Doları aldığımız önlemlerle düşürdük der. Papaz olayında da aynını yaptılar. Papazı saldılar dolar düştü ama doları biz düşürdük diye çaka çaktılar. Fed faiz artımı yapmayacam diye açıklama yapınca dolar düşüşe geçti ama hemen bu düşüşü sahiplenirler. Dolar 7.20 yi grünce dıjj güjjler yaptı derler dolar 5.20 ye düşünce aldığımız önlemler falan filan biz düşürdük derler.
-
5.3950 kritik destek.
altına inmezse yakında 5.5050 leri görürüz.hemde bu sefer dxy nin de desteğiyle 
ozaman mb biraz daha shortlaması gerekecek
-
Fed/Powell: Fed'in hedefi büyümeyi devam ettirmek
Fed/Powell: İstihdam piyasası güçlü
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Fed/Powell: Fed sabırlı olacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
*fed/powell: Eylül'den bu yana gelen veriler beklenenden daha yavaş büyümeyi gösteriyorlar
*fed/powell: Büyüme avrupa ve çin'de kayda değer şekilde yavaşladı
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri