Alýntý Originally Posted by izmirli_hoca Yazýyý Oku
Sevgili Soul,

üstüne alýnma.. ama..

Bu ve tüm tahtalarda, ne dediysek, onu yaptýk.

Gün geldi, gemi yanaþtýrdýk, gün geldi çorbaya fare düþtü dedik, dikkat edin "dað baþý" muamelesi yemeyin dedik.

Buraya gel " çelik çomak oynama " dedik. Hepsine uygun hareket de çektik.

En tepe ve en dip tabiki, mal sahibinin ama hiç bir "yanlýþ"ý da ima etmedik.

Muhtemelen, þahsýnýzýn yaþýna yakýn borsa tecrübesi ile tüm bunlarý paylaþtýk.

Sanal da olsa, delikanlýlýktan taviz vermedik.

Yanlýþ gelen malý iade teklifi bile yaptýk.

Kimsenin malýnda gözümüz yok dedik.

Yine de sevgili Soul' a yaranamadýk.

Olsun varsýn, belli ki onun acýsý "büyük" dedik.

Sevgiler..
Gemi yanaþtýrdým dediðin yerde kayýk bile yanaþtýrdýðýný sanmýyorum.Bana yaranmaný bekleyen yok.Ard arda belirli aralýklarla bize tahtada tek kazanandan malý torunlarýna býrakmak zorunda kaldýðýn madur yatýrýmcýya nasýl dönüþtüðünü izah edebilirsen bende o zaman susarým.Hele oraya yok gap map 2 liranýn altýna göz kýrpýyor ayaðýna koyduðun bir grafik var 2,20 lerde hisse 2 lere hiç gelmedi ki sonra nasýl 2,60 larda malý gelene geçene çakýyordun açýkla susalým.Hele burada ben grafiklere istediðimi söyletirim diye yazdýktan sonra bunca falso dan sonra sen acaba hangi köyü soruyorsun.

Bizim köy o köy deðil.Ha ama tekrar belirteyim sana en ufak bir kýzgýnlýðým yok.Böyle yatýrýmcýya böylesi müstehak.Biz yanlýþ yapmýþýz bunu bize gösterdiðin için teþekkürler.

Bu þirketin ederinin ne olduðunun da tahtadaki bu aptalca operasyonu yapanlar dýþýnda herkes farkýnda.Aslýnda onlarda farkýnda ama giden geri gelmiyor ki bu hayatta.

Basýn basýn yazýlara kýzýp daha aþaðýlara basýn.