borsa öyle bir yer ki,
mümkün değil bilemezsin. vestelde 2 sene hamallik yaptirdilar, daha önce yani vestel macerasindan önce de elimde thy vardı . 8 tl den ilk alimi yapmistim ben aldıkça düştü, düştükçe de ben topladim,yanlış hatırlamıyorsam 4.80 den döndü ve 9tl ye gelince tüm mali vermiştim ,sonra cikti 20 lere
diyeceğim o ki ortak.
ne yaparsan yap bu borsada kazanmak şans işi
belkide bu hiç dönmeyecek,sürekli düşecek
Hamdım Piştim Yandım
İmzamı atıyoruz şu yazdığına... İnşallah o kadar süre hamallık yaptırmazlar, arçelikte ilk 24 ten alıp 11,35 e kadar düşüşünü çaresizce izledim ortalamamı 18 lere düşürüp 18,60 gibi zar zor çıktım 2 senede sonra 21 i gördü, zaman kaybı, faiz kaybı, enflasyon farkı da bize giren olarak kaldı. Gübretaş ın tek kurtuluşunun satışı olduğunu düşünüyorum yoksa şu 4 yıllık düşüş daha da sürecek gibi maalesef. Bulaştık buna bi iki senede buradayız gibi bakalım hayırlısı, dolar 5,74 bu gazla seçime kadar 7 ye getirirlerse vay haline gübre gibi dolar karşısında zayıf şirketlerin bilançolarına...
"Şirketimizin İran'da yerleşik bağlı ortaklığı Razi*Petrochemical Co. şirketinin 2018 yılı olağan genel kurul toplantısı yapılmıştır.
Genel kurulda; Razi Petrochemical Co.'nun tahakkuk etmiş*ve dağıtılabilir kâr tutarının 2.618.770.810.000-IRR'ye (İran Riyali) tekabül*eden kısmının temettü olarak dağıtılması kararı alınmıştır. Şirketimize isabet*eden tutar ise 1.280.109.575.956-IRR olmuştur.
Bugün itibariyle sözkonusu tutarın güncel TL karşılığı 51.576.089-TL olup, temettü ödemesinin yapılacağı gün geçerli olan IRR piyasa işlem kuruna göre net temettü tutarı değişebilecektir. Temettünün ödenme zamanı konusunda Razi*Petrochemical Co. Yönetim Kurulu yetkili kılınmıştır."
Geldik, gidiyoruz..
Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu.
Ortak ben speklere al-sat sat-al yapanlara kızmıyorum kızamıyorum onların işi bu kar etmek... Bunlar ya düşüşe ya yükselişe oynar... Maalesef böyle b*oktan hisselerde düşüşe oynayan hep kazanıyor...
Esas mesele buna çanak tutan beceriksiz yöneticiler... Sen 4.5 milyar ciro yapıp %2-3 bile kar yazamıyorsun... Bu bile beceriksizliğin en büyük göstergesi... Özel sektörde olsa o yöneticiyi 1 dakka durutmaz işten atarlar patron sorar adama arkadaş biz bu kadar ciroyu neden yaptık oyun mu oynuyoruz der kıçına vurur tekmeyi
Yer İmleri