Sayfa 604/928 İlkİlk ... 104504554594602603604605606614654704 ... SonSon
Arama sonucu : 7420 madde; 4,825 - 4,832 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1.  Alıntı Originally Posted by oscar77 Yazıyı Oku
    Şimdiye kadar tamam eyvallah, geleni gideni boş geçmedi de... Bundan sonra da öyle olacağının garantisi var mı? Şimdi girenler doğru zamanlamayı yapmış olanlar da olabilir.. Bunu zaman gösterecek.
    Gerçekten doğru zamanlama yapmışlar, daha iki gün önce 3,07 alan arkadaş iki günde %10 ekside bravo

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    az bişii 3.07 den aldim,daha doğrusu yazildim hemen verdiler dediğin gibi hiç boş geçmiyor tahtanin spekisi isteyene istediği kadar mal verme potansiyeli var...
    benim için sıkıntı yok ortak,düştükçe toplarim
    az bişii 2.87 den ilave yaptik
    adam bizi bekliyormus mal vermek için.
    sorun yok
    1 tl ye kadar alirim
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    az bişii 2.87 den ilave yaptik
    adam bizi bekliyormus mal vermek için.
    sorun yok
    1 tl ye kadar alirim
    Seçim arifesi Önce bi 2,50 dener ordan döndü döndü zaten, dönmedi istediğin rakamdan verirse de hiç şaşırmam.

4.  Alıntı Originally Posted by fobia Yazıyı Oku
    Seçim arifesi Önce bi 2,50 dener ordan döndü döndü zaten, dönmedi istediğin rakamdan verirse de hiç şaşırmam.
    borsa öyle bir yer ki,
    mümkün değil bilemezsin. vestelde 2 sene hamallik yaptirdilar, daha önce yani vestel macerasindan önce de elimde thy vardı . 8 tl den ilk alimi yapmistim ben aldıkça düştü, düştükçe de ben topladim,yanlış hatırlamıyorsam 4.80 den döndü ve 9tl ye gelince tüm mali vermiştim ,sonra cikti 20 lere
    diyeceğim o ki ortak.
    ne yaparsan yap bu borsada kazanmak şans işi
    belkide bu hiç dönmeyecek,sürekli düşecek
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    borsa öyle bir yer ki,
    mümkün değil bilemezsin. vestelde 2 sene hamallik yaptirdilar, daha önce yani vestel macerasindan önce de elimde thy vardı . 8 tl den ilk alimi yapmistim ben aldıkça düştü, düştükçe de ben topladim,yanlış hatırlamıyorsam 4.80 den döndü ve 9tl ye gelince tüm mali vermiştim ,sonra cikti 20 lere
    diyeceğim o ki ortak.
    ne yaparsan yap bu borsada kazanmak şans işi
    belkide bu hiç dönmeyecek,sürekli düşecek
    İmzamı atıyoruz şu yazdığına... İnşallah o kadar süre hamallık yaptırmazlar, arçelikte ilk 24 ten alıp 11,35 e kadar düşüşünü çaresizce izledim ortalamamı 18 lere düşürüp 18,60 gibi zar zor çıktım 2 senede sonra 21 i gördü, zaman kaybı, faiz kaybı, enflasyon farkı da bize giren olarak kaldı. Gübretaş ın tek kurtuluşunun satışı olduğunu düşünüyorum yoksa şu 4 yıllık düşüş daha da sürecek gibi maalesef. Bulaştık buna bi iki senede buradayız gibi bakalım hayırlısı, dolar 5,74 bu gazla seçime kadar 7 ye getirirlerse vay haline gübre gibi dolar karşısında zayıf şirketlerin bilançolarına...

6. "Şirketimizin İran'da yerleşik bağlı ortaklığı Razi*Petrochemical Co. şirketinin 2018 yılı olağan genel kurul toplantısı yapılmıştır.

Genel kurulda; Razi Petrochemical Co.'nun tahakkuk etmiş*ve dağıtılabilir kâr tutarının 2.618.770.810.000-IRR'ye (İran Riyali) tekabül*eden kısmının temettü olarak dağıtılması kararı alınmıştır. Şirketimize isabet*eden tutar ise 1.280.109.575.956-IRR olmuştur.

Bugün itibariyle sözkonusu tutarın güncel TL karşılığı 51.576.089-TL olup, temettü ödemesinin yapılacağı gün geçerli olan IRR piyasa işlem kuruna göre net temettü tutarı değişebilecektir. Temettünün ödenme zamanı konusunda Razi*Petrochemical Co. Yönetim Kurulu yetkili kılınmıştır."

Geldik, gidiyoruz..
    Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
    Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu.

7.  Alıntı Originally Posted by İktisatçı Yazıyı Oku
    Biz 4 sene önce beğenip evlendik bu hisseyle..... bekara karı boşamak kolay..... demek istediğimiz yeni evlenecek gençlere evleneceğiniz kızı seçerken çok dikkatli olun....
    bu gubrf denen o......pu çok kişinin canını yaktı sizi de yakmasın....
    Ortak o.....pu benzetmen cuk diye oturmuş.
    Bu o...pu bizi parmağında çeviriyor ve aynı anda kaç kişiyi idare edip parasını elinden alıp dımdızlak bırakıyor.

8.  Alıntı Originally Posted by cmpemre Yazıyı Oku
    Ortak o.....pu benzetmen cuk diye oturmuş.
    Bu o...pu bizi parmağında çeviriyor ve aynı anda kaç kişiyi idare edip parasını elinden alıp dımdızlak bırakıyor.
    Ortak ben speklere al-sat sat-al yapanlara kızmıyorum kızamıyorum onların işi bu kar etmek... Bunlar ya düşüşe ya yükselişe oynar... Maalesef böyle b*oktan hisselerde düşüşe oynayan hep kazanıyor...

Esas mesele buna çanak tutan beceriksiz yöneticiler... Sen 4.5 milyar ciro yapıp %2-3 bile kar yazamıyorsun... Bu bile beceriksizliğin en büyük göstergesi... Özel sektörde olsa o yöneticiyi 1 dakka durutmaz işten atarlar patron sorar adama arkadaş biz bu kadar ciroyu neden yaptık oyun mu oynuyoruz der kıçına vurur tekmeyi

Sayfa 604/928 İlkİlk ... 104504554594602603604605606614654704 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •