Sayfa 481/809 İlkİlk ... 381431471479480481482483491531581 ... SonSon
Arama sonucu : 6472 madde; 3,841 - 3,848 arası.

Konu: KORDS - Kordsa Global

2.  Alıntı Originally Posted by luikang Yazıyı Oku
    Daha da fazla dir ben 10.5 yıldır tutuyorum hesaplamadim onu hesaplamak uzun sürer ama 10.5 yılda aldığım temettü ve bedelsizleri toplarsak +10 yılda hisse yukselisi nide katarsak paranın fırsat maliyetinden çok daha fazladır örneğin 10 yıl önce 2008 de 1.7 liraydı bu kağıt hesapla bakalım ordan alan ve tutan aldığı temettü ve bedelsizleri dahil %kacyuz paranın fırsat maliyetinden fazla para kazanmış bunu bu fiyattan alacak adam en az 15 yıl tutmalı ...ha olurda düşer 5 liraya işte o zaman ordan ne var ne yok alırım bu kagittan ama bu fiyattan almam bu kağıt çok çok çok uzun vadeciler için
     Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Miriel paranın fırsat maliyeti hergün çıkacak hisseyi bulup düşmeye başlamadan satmak midir? Ve sonra hergün yeniden ve yeniden. Var mı böyle bir deneyim. O tip konuşanlara bence inanmamak en akıllı yöntemdir.
    Sn luikang dediği üzere. 10 liradan 10 bin lota 100 bin yatıran kişinin zamanında 1 liradan 10 bin lot alan kişinin temettü verimliliği bile dağlar kadardir. Anlık fiyata bakarsanız temettü verimi anlık 30 krs verir ama 100 binlirasinı yatirmis 30 krs verenle 10 binlirasinı yatırmis 30 krs veren bana göre bir olmaz. Son Nokta olarak ikisininde 100 binlirasi var halbuki. Yatırım tavsiyesi değildir.
    Biraz şakayla karışık bir soruydu Benim tarzımı biliyorsunuz Sn Spenc, tepeden sat dipten al sonra bir daha tepeden sat ... buna inanmadığımı bilirsiniz.

Neyse, esas meseleye gelirsek portföyümde KordSA da biriktirmeye başladım. Herkese tekrardan merhaba..

3.  Alıntı Originally Posted by Miriel Yazıyı Oku
    Biraz şakayla karışık bir soruydu Benim tarzımı biliyorsunuz Sn Spenc, tepeden sat dipten al sonra bir daha tepeden sat ... buna inanmadığımı bilirsiniz.

Neyse, esas meseleye gelirsek portföyümde KordSA da biriktirmeye başladım. Herkese tekrardan merhaba..
    Benimde espiriyle yaklastigimi biliyorsun. Maksat o akil fikir verenlereydi mesajim, diger forumlardaki...
    Hayırlı olsun kardeşim.

6. Kordsa bi 15 yıl daha beraberiz

7. Keşke yüksek bir bedelsiz verip 5 liraya gelsen ordan alsam

8. Temettü verecekti. Yarınmıydı

SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Gelecek gece alınan yol gibidir. Yol aldıkça aydınlanır. (T2)
    Buradaki paylaşımlarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kendime faydam yok.

Sayfa 481/809 İlkİlk ... 381431471479480481482483491531581 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •