-
yabancı para ile kontratı artık bu memlekette kimse yaptırmaz. neyse ki onu yaptılar en azından.
bu volatilite tüm hafta devam ederse yine kara cuma yaşar mıyız? Allah muhafaza. bu sefer ciddi bir enflasyon kontrol edilemeyen bir yapı bizi bekleyebilir.
-

Originally Posted by
şirinbaba
yabancı para ile kontratı artık bu memlekette kimse yaptırmaz. neyse ki onu yaptılar en azından.
bu volatilite tüm hafta devam ederse yine kara cuma yaşar mıyız? Allah muhafaza. bu sefer ciddi bir enflasyon kontrol edilemeyen bir yapı bizi bekleyebilir.
Seçim riskini almayacaklar borsa sat dolar al yapabilir. Çarşambaya dikkat T+2.
-
-
32 likTL mevduat oranları da 0.75- 100 baz artış var beyler bugün 4 bankaya sordum şimdi tek tek yazmim ama genel olarak diyelim
-
Aynı zamanda doviz faizlerinde 0.25 lik düşüşler var onlarda sordum
-

Originally Posted by
trion
32 likTL mevduat oranları da 0.75- 100 baz artış var beyler bugün 4 bankaya sordum şimdi tek tek yazmim ama genel olarak diyelim
eğer piyasa kendi doğal akışında hareket edecekse dediğin gibi artış olması gerekiyor
-

Originally Posted by
bahri
eğer piyasa kendi doğal akışında hareket edecekse dediğin gibi artış olması gerekiyor
Aynen dedim bakalım MB 25.5 yansımış mi diye dediğim kadar yansitmislar Perşembe sordum 19_19.50 dediler bugün 20-20.50 diyorlar temdit hemde yeni girisler 20.75_21 alır haralde
-

Originally Posted by
Purplee
Acayip şeyler oluyor.
TR 2 YILLIK TAHVİL 19,54 18,58 5,17 19,54 18,65
Şimdi bloomda gösterilen 2 yıllık tahvil 18,65
5 yıllık tahvil hala 18,53
Aradaki makasın bu derece az olması ?
Kurda tabiri caizse yalama oldu. Bi 5.68'ler bi 5.62'ler bugün 4. kez mi ne yaptı bu işi.
Edit: 5.59'u gördü az önce.
sizin çorba parası geri gitti
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri