Sayfa 131/853 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231631 ... SonSon
Arama sonucu : 6821 madde; 1,041 - 1,048 arası.

Konu: Bana kalırsa.

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
     Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Kızma dayı ya, şu "mübarek" pazar günü eğleniyoruz.
    yaw maydonoz haklısında, bende arıza var.

zaten arızasız dahi olmaz. yarı deliyizdir. bu yarı delilik adamı muhteşem ve dahi yapar, süper ötesiysem bu sebeple.

Senle ve özgürlükle şakalaşmak yerine sinirlenmem, bende ayrıca diktatör kafası olduğunu gösteriyor.

Çok kızdığım tayyip ile aynı kafadayız. Diktatörlükte birleşiyoruz. Bir nevi akraba hatta kardeş sayılırız.

Doğru yaw, ben bu adamla kardeş çıktığıma göre, yarın Angara ya uçuyorum. kardeşim diye sarılayım, gadasından alayım.

Atatürk orman çiftliğinin bi köşesinede ben ev kondurayım. Yiyecekler bedava ve organik. Büyük insan kardeşim tayyip, zehirlenme korkusu ile çiftlikte meyve sebze yetiştiriyor, hayvan besletiyor. Kendi imzasıyla gelen GDO lu ürünleri yemiyor.

Herşey orda beleş. Yani vatandaşa ödetiyor.

Bak bu aklıma iyi geldi. Diktatör kardeşleriz diye tişört bastırayım öyle yola çıkayım.
    Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Analizi öne alayım.

----

İmdi cuma günki, ayın 22 sindeki hareketi anlamlandırmaya çalışalım.

İmdi başta şunu belirtmezsem, insanlar önyargılı yaklaşıp kulaklarımı çınlatacaklar.
    Ben meclisteki tüm partilerin, ingiliz ve abd üretimi olduğunu düşünüyorum. Başka ülkeye uşaklık ederek kendi halkını sömüren adamlarında karakteri düzgün olamaz. o sebeple genelde az veya çok eğitimli, az veya çok hırsız çıkıyorlar.
    Eğitimli olanlar hırsızlığı nitelikli yapıyorlar, kolay fark edilmiyorlar, eğitimsiz olanlar ise barbarca ülkeye dağılıp talan ediyorlar.
    akp de 5 yıl önce abd ile kavga edene kadar abd ile ortaktı.

Hiç bir partiyi savunduğumu sanmayın. bana kalsa tüm meclisi atom bombası ile havaya uçururum. Tüm siyasetçilere radyasyonlu elma yediririm. Acımam.
    İmdi bu cepte tamammı.

Gelelim analize.

Eldeki verileri sıralayalım.

- Satışa liderliği yabancı kurumlar yapmış. merril, S&P, hsbc,credit -> hepsi siyonist yahudi - hele merrill...
    - JP Morgan, bankalar hakkında karalayıcı bir rapor yayınlamış. JP Morgan siyonist yahudi. Daha öncede bir çok kurum kötü raporlar yayınladılar fark ne.? Bu sefer toplu hücum olmuş. Diğer leri borsada hisse ve forexte TL satış yaparak destek olmuş. bilmiyorum bloombergHT ve NTV de medya ayağını yürüttülermi. Onlarda Türk ortaklar yahudi, yabancı ortaklar siyonist yahudi. Toplu bir ayaklanma var.
    - Düşüş anormal ama Hacim anormal değil. 2 gün önce sıradan günde daha yüksek hacim olmuş.
    - Satış bugün hızlandı ama bir kaç gündür, yukarıya uygun haberler geldiği halde yukarı çıkmamakta direniyordu.
    - Merkez Bankası rezervlerinde 6.3 milyar dolarlık erime var, Merkez'in TL' yi desteklemek için döviz sattığı söyleniyor.
    - Merkez dolar yükselirken aldığı kararla TL nakit akışının bir kısmını 1 haftalığına kestim diyor. Kimse takmıyor, ısrarlı yükseliş devam.
    - TR ekonomisi açısından daha önemli kurumlardan geçen haftalarda gelen açıklamalar var ama dolar etkilenmiyor. Cuma ise patlıyor.
    - sebep olarak söylenen golan tepelerini tek eleştiren bizim hükümet değil. AB red etmiş, BM red etmiş, Rusya red etmiş diğer bi sürü red eden var. Hoş hükümetin kullandığı kelimeleri bilmiyorum, trump ın ailesini karıştırdıysa, olay değişir.
    - Seçimlere bir kaç gün kaldı.
    - tayyip konuşmasında kılıçdaroğlu ve akşeneri tehdit etmiş. "Milletvekilliğinize güvenmeyin." Bu kadar ileri kimse gitmemişti. Giden 1 kişi var ama güç elinde değildi onun, sinek vızıltısı gibi kaldı.

Bulabildiğim veriler bunlar. En önemli veri, yahudi ekonomi kanalları NTV ve bloombergHT, cuma günü yayınlarla yükselişe destek verdilermi.?
    Sürekli "USD yükseliyor"u ön planda tuttularsa, destek vermişler demektir. Merkez bankasının hamlesini SÜREKLİ ön planda tuttularsa destek vermemişler demektir. Seyretmediğimden bilmiyorum. Destek verdiklerinden ise adım aliCemal gibi eminim. aliHaydarmıdı? her neyse...

Ben bunlardan, seçime yaklaşırken tayyipin istanbul ve ankarayı kaybetmesi amaçlı bir tokat gözü ile bakıyorum.

Daha kötüsü sonrada erken seçim baskısına girmeleri olur. doları 6 TL üzerine çıkarıp orada tutarlar.

Cuma gününe kadar örgütlü bir eylem yoktu siyonistlerden. O sebeple kafamdada seçim baskısı filan yoktu.
    Halbuki geçen haziran ayında seçim baskısı aklımdaydı. Yıl sonu senetleri satar altına geçerim çünki seçime 3 ay kala baskıya başlarlar diyordum.
    Aralıkta atak gelmemesi, aklımdan seçim baskısını çıkardı anlaşılan.

Kişisel olarak bakarsam. USD nin 6 yı geçmesi, BISTin 100bin altına gelmesi beni pek etkilemez. Maliyetim çok düşük ve yeterli miktarda olmasada epey altınım var. Sadece 1/4 ü gitti. Sonuçta böyle devam ederse kazancım gider geçen seneki papaz olayında olduğu gibi.

İmdi sonuca gelirsek... Bu işi nasıl fırsata çeviririm yada normal hedefime nasıl ulaşırım.?
    @NeAcaipDunya

3. Bana göre, diktatör olduğunu ikrar Nirvana'dır dayıcığım.

Bir kez daha saygı duydum sana.

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Bana göre, diktatör olduğunu ikrar Nirvana'dır dayıcığım.

Bir kez daha saygı duydum sana.
    Lütfen sadece "BENCE ŞU SEBEPTEN SÖYLE OLACAK" diye fikir belirtin ve dediğiniz tuttmuşsada kendi başınıza gururlanın ve paranızı cebe indirin, Allah bin bereket versin size, bana vermesin istemiyorum.

Gelipte ne demiştim gibi çocukça şeylere girmeyin, çok rica ediyorum. Kendi kendinize RAKİP yaratmayın.Rakibiniz değilim, hayat zaten beni bin kere tuş etmiş. Rakibiniz değilim.

kulvarlarımız farklı, ben yüzücüyüm, siz koşucusunuz, kalkıpta seni nasıl geçtim diye laf çakmayın. Siz trilyon alsanız, yada trilyon borca girseniz, zerre sevinmem ve üzülmem. Benimle alakası sıfır. bana ne, beni ne ilgilendirir. Seni ve aileni ilgilendirir.

copy paste sakın yapmayın, sevmem. Yaparsanız, yorumunuzuda ekleyin. Kendi analizin varsa SEBEBİ ile söyle. Desteksiz söyleme.

Her neyse yaw, bu yazıyıda boşa yazdım, bikaç yazı sonra arkada kalacak ve yine birileri gelip dediğin çıkmadı yada çıktı diyecek...

Yaw çıksa ne olur çıkmasa ne olur... Alla Alla yaw...

Ortalık yerde yazıp milleti manipule etmiyorum. Kendi açtığım topikte yazıyorum. İstemeyen okumaz.

Okuyorsanda kızma. kızıyorsan girme.

Maydonoz laflarım sana değil. eyÖzgürlük buralardaysan lafımın tamamı sanada değil. Sadece beni rakip olarak görme bu kısmı sana.

Tabi bidaa gelmez herhalde, bol şans dilerim ona.

Olayı kişisele dökmeyelim lütfen. O yaşları çoktaaaan geçtim. geçmeyen bu topike girmesin üzülür ve üzer.
    Son düzenleme : alicemal; 25-03-2019 saat: 17:14.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Bugün ekistra vergi verdim.
    Bide iş hayatım sebebi ile 30 yıl vergi verdim onu saymıyorum.

Yılda verdiğim ekistra vergi 2bin TL civarı. Karşılığında ne alıyorum. SIFIR.

Bizim beldede kanalizasyon YOK. Zaten olsa kanalizasyon parası her ay alıyorlar 15TL. Kanalizasyon olmadığı halde 2 yıldır 15 TL kanalizasyon parası ödüyorum her ay.

Trafik allak bullak. Arabalar park etmiş kaldırımlar kırık ve yürüyemiyorsun. trafik polisleri maaş alıyor ama 2 yıldır ana yol kenarına çadır kurmuşlar suriyeli yakalamaya çalışıyorlar. Hangi suriyeliyi.? hükümetin içeri soktuğu 4 milyon suriyeliyi. Hükümetin aptallığının yükünü, benim maaşını ödediğim polisin sırtına yüklüyor.

Polis suriyeli kaçak peşinde olduğu için gerçek işini yapamıyor. Yine cezasını ben çekiyorum çünki kırılan kaldırım parasıda benden, kaldırımda yürüyemeyince yola çıkıyorsun, araba çarpıp kırarsa bi tarafını, acısınıda ben çekeceğim.

Her yıl ödediğim 2bin TL nerde peki.?

Belediye başkanlarına bakın, siyasetçilere bakın. Servetleri ülkeye sığmıyor taşıyor...

Tamam sadece bu yıl 2bin ödedim. Normalde 1500 ödüyorum. oda az para değil.

Maaşımdan direk ve dolaylı alınan vergi %60. Onuda hesaba katmadım. O zaten her yıl geçiyor. tabi %60 alıyorlar, %40 ı geri dönüyor bana ama %20 si yine birilerini zengin ediyor...

Her neyse...

Biraz ekonomiye bakayım.

USD biraz düşmüş.. Ev hanımlarının dayağından kurtulacağımmı ne.???
    @NeAcaipDunya

6. Dolar satıp Ons Altın alınma durumu var sanki. Geçenlerde yazdığın TR'nin altın biriktirme mevzusuyla da uyumlu.

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Dolar satıp Ons Altın alınma durumu var sanki. Geçenlerde yazdığın TR'nin altın biriktirme mevzusuyla da uyumlu.
    TRnin altın biriktirme mevzusumu.? Onu hatırlamadım. Rusya topluyor diye son bir yılda bi kaç yazı okumuştum. Bayağıda bi alıyor. Çin daha çok almalı çünki altına dayalı YUAN sistem isteyen o. Ancak Çin şu kadar ton altın aldı diye haber okuduğumu hatırlamıyorum.
    Oda ilginç bir durum.

Şu son bir haftada olacakları kafaya takmamak lazım. Tabi kısa vadecilere bişey diyemem. Her lafım uzun belki birazda orta vadeciye göre.

Planlarda şimdilik değişiklik yok.
    Portfoy aynı.? Sadece bu ayki maaştan artan küçük bir miktar nakit var. Onu ne yapacağıma 1 hafta içinde karar vermem lazım.

Birde seçim sonuçlarına göre planları yeniden gözden geçirmek gerekebilir. Eğer muhalefet lehine büyük fark olursa, erken seçim baskısı başlar. O zaman elinde güç olan siyonist yahudilerde bu baskıya destek vermek isteyebilirler. Yavaş yavaş USD yi yukarı taşıyabilirler. Bu ihtimali hesaplamam gerekir.

Bu yıl 6 yı geçmez dedim, fikrimde değişiklik yok. Ama geçme ihtimali kapıyı bayağı bi şiddetli çaldı. Neden geçmez diyorum, ekonomi iyiye gidecek diyemi.? Hayır. baz etkisini yazmıştım o ayrıda asıl tahminim, akp mac kinsey veya benzer bir kuruluşla anlaşma yapacak.

USD yi yükseltmek isteyen siyonist finans kesimine karşı, devletin elindeki kartlar, faiz, IMF(mac kinsey), katarın sanal paraları.. başka ? Aklıma gelmiyor.

Portfoy uygun.

Beklediklerimin haricinde şimdilik bir şey olmadı. Cuma günki hareket ekstra ama bu sebeple olmasada 98 belki 97 ihtimalini 2 kez yazmıştım. Ben silkeleme demiştim ancak nedir belli değil. Bahane var ama o bahaneyle silkelemede olabilir, hükümete baskıda, yada ikisi birden.
    Sebep farklı ancak tren yoldan(portfoyum) çıkmadı.

Seçim sonuçlarını bekleyeceğim artık.
    Son düzenleme : alicemal; 25-03-2019 saat: 19:14. Sebep: ek
    @NeAcaipDunya

8. Geçen haftaki döviz hareketini yapan kel yahudi ve ekibi pozisyonları kapamak için TL bulamıyor hisse satıyorlar. Şayet kaldıraçları yüksektiyse bu düşüş epey sürer. Seçim sonrasında sayın Erdoğan çiğ çiğ yiyecek bunları demedi deme dayı.

Sayfa 131/853 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231631 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •