maydonozdan sonra eyözgürlükte gelmiş... bu ergenler adamı öldürür yaw...
sanki boyu uzadı. karakter analizine girecem zor duruyorum. Neden insan başkasının kötülüğünü bekler.? Yardımlaşma nerde.? Düşeni kurtarma nerde.?
Tüm kültürümüz silinip gitmiş, geldiğimiz yere bak, ergenlerin haline bak.
her neyse.. asıl işimize devam edelim... eyözgürlüğü ve maydonozun çocukluklarını es geçelim.
eyözgürlüğü eğittim sanıyordum ama eski şımarık haline dönmüş, buda diğer teorimi ispatlıyor ya her neyse...

İmdi.?
Karşı hamlem ne olmalı.?
Bu arada maallenin ev hanımları ellerinde odunlar karşı köşede bekliyorlar. 3 gün önce beni aradılar, "dolar yükselecek diyorlar. naapalım" dediler.
"Biraz yükselir ama kazanç sağlamazsınız, gıpraşmayın, kimseyede dolar aldırmayın, sonra size düşman olurlar" benzeri akıl verdim.
Ev hanımları ellerde odun, gözler internette doların 6 TL yi geçmesini bekliyorlar. Geçmezse dayaktan yırtacağız. Geçerse arka bahçeden geri dönmemek üzere arazi olma seçeneğini hazırda tutuyorum.
Ankara'dan Muğla'dan ev hanımları aramışlardı onlarada aynı şeyleri söylemiştim. Biraz yükselir ama ihya olmazsınız...
2001 krizinden beri her piyasa hareketinde aranırım. Hiç yanıldığım olmadı... Yanılırsam bu ilk olacak.
Yanılmam için USD nin kalıcı olarak 6 üzerine çıkması ve BISTin de aylarca 100 bin altında kalması gerekir. Aslında ikisinden biri gerçekleşse yanılmış olacağım...
Her neyse yanılmak sorun değil. İlk taşı hiç yanılmayan atsın.
Asıl çözülmesi gereken problem, seçimden sonra erken seçim baskısı olurmu.? Onu çözmek gerekir...
Yeni durum konusunda epey düşünmem gerekiyor.
Yeni durum, siyonistlerin olaya müdahil olması. Cuma gününe kadar bariz bir müdahale yoktu.
Son düzenleme : alicemal; 24-03-2019 saat: 13:17.
Sebep: zopa und sumsuk
Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer İmleri