Sayfa 130/853 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180230630 ... SonSon
Arama sonucu : 6821 madde; 1,033 - 1,040 arası.

Konu: Bana kalırsa.

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    maydonozdan sonra eyözgürlükte gelmiş... bu ergenler adamı öldürür yaw...

sanki boyu uzadı. karakter analizine girecem zor duruyorum. Neden insan başkasının kötülüğünü bekler.? Yardımlaşma nerde.? Düşeni kurtarma nerde.?

Tüm kültürümüz silinip gitmiş, geldiğimiz yere bak, ergenlerin haline bak.

her neyse.. asıl işimize devam edelim... eyözgürlüğü ve maydonozun çocukluklarını es geçelim.
    eyözgürlüğü eğittim sanıyordum ama eski şımarık haline dönmüş, buda diğer teorimi ispatlıyor ya her neyse...

İmdi.?

Karşı hamlem ne olmalı.?

Bu arada maallenin ev hanımları ellerinde odunlar karşı köşede bekliyorlar. 3 gün önce beni aradılar, "dolar yükselecek diyorlar. naapalım" dediler.
    "Biraz yükselir ama kazanç sağlamazsınız, gıpraşmayın, kimseyede dolar aldırmayın, sonra size düşman olurlar" benzeri akıl verdim.

Ev hanımları ellerde odun, gözler internette doların 6 TL yi geçmesini bekliyorlar. Geçmezse dayaktan yırtacağız. Geçerse arka bahçeden geri dönmemek üzere arazi olma seçeneğini hazırda tutuyorum.

Ankara'dan Muğla'dan ev hanımları aramışlardı onlarada aynı şeyleri söylemiştim. Biraz yükselir ama ihya olmazsınız...

2001 krizinden beri her piyasa hareketinde aranırım. Hiç yanıldığım olmadı... Yanılırsam bu ilk olacak.
    Yanılmam için USD nin kalıcı olarak 6 üzerine çıkması ve BISTin de aylarca 100 bin altında kalması gerekir. Aslında ikisinden biri gerçekleşse yanılmış olacağım...

Her neyse yanılmak sorun değil. İlk taşı hiç yanılmayan atsın.

Asıl çözülmesi gereken problem, seçimden sonra erken seçim baskısı olurmu.? Onu çözmek gerekir...
    Yeni durum konusunda epey düşünmem gerekiyor.

Yeni durum, siyonistlerin olaya müdahil olması. Cuma gününe kadar bariz bir müdahale yoktu.
    Son düzenleme : alicemal; 24-03-2019 saat: 13:17. Sebep: zopa und sumsuk
    Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
    @NeAcaipDunya

2. İyi insan olmanın da ,hoşgörünün de , sevmenin de sermayesi bedava.. Sevin lan birbirinizi !
    S.Alışık

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
     Alıntı Originally Posted by alicemal Yazıyı Oku
    maydonozdan sonra eyözgürlükte gelmiş... bu ergenler adamı öldürür yaw...

sanki boyu uzadı. karakter analizine girecem zor duruyorum. Neden insan başkasının kötülüğünü bekler.?

her neyse.. asıl işimize devam edelim... eyözgürlüğü ve maydonozun çocukluklarını es geçelim.
    eyözgürlüğü eğittim sanıyordum ama eski haline dönmüş, buda diğer teorimi ispatlıyor ya her neyse...
    selam ali cemal abi, s önceki yorumun devamını getir be yaw...
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    selam ali cemal abi, sana zahmet bana afiyet abi bırak şunları da önceki yorumun devamını getir be yaw...
    Bırak şunları ne yaa insanliginizi nerde bıraktınız hangi küçük dağları siz yarattınız Ali Abi sanada yazıklar olsun severdim seni, Yakışmadı !

İyi insan olmanın da ,hoşgörünün de , sevmenin de sermayesi bedava.. Sevin lan birbirinizi !
    S.Alışık

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
     Alıntı Originally Posted by Eyözgürlük Yazıyı Oku
    Bırak şunları ne yaa insanliginizi nerde bıraktınız hangi küçük dağları siz yarattınız Ali Abi sanada yazıklar olsun severdim seni, Yakışmadı !

İyi insan olmanın da ,hoşgörünün de , sevmenin de sermayesi bedava.. Sevin lan birbirinizi !
    S.Alışık
    yaw yanlış anlama sizi hor gödüğümden değil ..kusura bakma sözcükleri haddini aştıysa...
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    human, biraz düşünmem lazım.

Elimdeki altın ve hem altın hemde hisse maliyetimin çok düşük olması bende kafamın rahat olmasına sebep oluyor.

Siyonistlerin amacı seçimi etkilemekse, seçime kadar baskı kurmaları beklenebilir. USD ye 6 yı geçirtebilirlermi kimse bilemez. %50 şans var atar belki tutturursun.

Portfoyum uygun olduğundan, seçime kadar BIST ve USD seviyesini görmemezlikten gelebilirim.

BENİM İÇİN Asıl problem seçim sonrası olacak. akp Büyük hile yapmazsa, Ankara ve İstanbul'u kaybedecek görünüyor.

Siyonistler: erken cumburbaşkanlığı seçimine götürebilmek için baskıya devam ederlermi.?

Aslında problem olmayabilirde, aylık gelirlerimle altını artırırım. da... K/Z sıfır olur, onunda anlamı olmaz. her neyse bu benim problemim, kendi problemimle kimseyi rahatsız etmek istemem.

Bu haftanın bitmesini ve seçim sonrası en az bir hafta durumu incelemek gerekiyor... baskı devam edecekmi.?

Siyonistin karşısında MB enstrümanları ve hükümetin elinde IMF(mc. kinsey) kartı var...
    Son düzenleme : alicemal; 24-03-2019 saat: 13:24. Sebep: ek
    Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
    @NeAcaipDunya

7.  Alıntı Originally Posted by alicemal Yazıyı Oku
    Şimdi o projelerin birini başka ülke gerçekleştirmeye çalışıyor. Diğer 2 taneside gazetelerde ve TV de plan olarak sunuluyor.

En önemli proje, Trakya kapıkule'den İstanbul dan yer altından geçen, Çin e kadar dümdüz, kıvrılmayan dev bir demiryolu projesi. Konteyner taşıyacak ve en geç 1 haftada pasifik okyanusu kıyısına ulaşacak. Hindistan İran filan güzergah üzerinde Türki cumhuriyetlerde dik hatlarla ana hatta dümdüz bağlanıyor. Dünya nüfusunun yarısı hat üzerinde. Anlaşmalarda öyle yapılacakki, ne kadar ihraç edersen o kadar ithal edeceksin, hiç bir ülke mağdur olmayacak.
    Korkunç bir gelir ve kalkınma planı. AB ye batıya bağımlılığımız azalacak. Bunu kullanmadılar. Sebebini CIA dan emir almaları diye düşünüyorum. Cuk oturuyor.
    Bu projenin amatörünü Çin şu ara "kuşak ve yol" diye yapıyor.
    https://www.youtube.com/watch?v=y-8K1hrRkeg

8. Kızma dayı ya, şu "mübarek" pazar günü eğleniyoruz.

Sayfa 130/853 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180230630 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •