Medyadaki yani gazete tv ve internet gibi basýn yayýn kuruluþlarýndaki yazar ve yorumcu takýmý, elinde silahla general öldürenlerden, halka kurþun yaðdýrýp terör estirenlerden çok daha tehlikeli ve zararlý.
Bu yazar ve yorumcu takýmý konuþarak, yazarak halký þartlandýrýp hazýrlamasa. Katiller, hýrsýzlar bu kadar kolay cirit atamaz. mafya liderlerini, azýlý hýrsýzlarý, katliamcýlarý, teröristleri, elimizde çiçeklerle reis diye karþýlamayýz.
pkk yý sýnýrda çiçeklerle karþýladýk, mafya lideri sedat peker politikaya soyundu meydanlara halký toplayabiliyor, pkk lýlarý gizli þahit yaptýk generalleri hapse attýk.
Hepsinide seyrettik.
Çünki yýllar boyu yazarlar, yorumcular halký yavaþ yavaþ iþlediler hazýrladýlar. Koca bir sürü yarattýlar.
þimdi ege cansen in, TL yi atýp dolara geçmeliyiz demesine bu gözle bakýn. ege cansen ekonomistler arasýnda lider. Ayný zamanda pek çok dev þirketin danýþmaný. Üniversitede hoca.
Bu adam usd ye geçelim deyince bunun öðrencilerinden önemli kýsým þartlanacak, büyüdüklerinde, devlete konumlandýklarýnda usd ye geçmek akýllarýnda olacak. pek çok zayýf karakterli aptal yorumcu yazar ekonomist ege canseni takip edecek, o dediyse bir bildiði vardýr diyecek. Lider olarak görülen insanlarý tüm bilgisiz zayýf karakterliler takip ederler. para vermeniz gerekmez. Doðal askerleriniz olurlar.
Pek çok ekomist yýllar boyu ayný þeyi iþleyerek halk hazýrlanýr.
Halk artýk her türlü belayý, dolara geçmediðimiz için yaþadýðýmýzý sanmaya baþlar. Artýk dolara geçelim diye baðýracak kadar kývama gelirler.
Hýrsýzlýklar, yolsuzluklar sebebi ile o halde olduklarýný bilmezler. Suçluyu TL olarak görmeye baþlarlar.
Benim gibi keçilerin yazdýklarýný kimse okumaz. Okusada diðer tarafta koca bir kalabalýk USD diye baðýrmaktadýr, bana kýzmaya baþlarlar. USD ye geçince sýkýntýlarý geçecek sanýrlar o sebeple benim gibiler, rahata ermelerinde engel olarak görülür.
O aþamada sýðýr sürüsü çitleri yýkacak hale gelir ve USD ye geçmekte hiç bir engel kalmaz.
Ondan sonra tetikçiler, hýrsýzlar, katiller devreye girer ve halk sesini çýkarmaz. Bakmýþsýnýz TR yi trump yönetiyor ve herkes memnun.
Yazarlar çizerler, elinde silahla gezen katiller kadar, devleti soyan azýlý hýrsýzlar kadar tehlikelidir ve ayný derecede suçludur. Halký sömürgecilere hazýrlarlar.
Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer Ýmleri