Sayfa 59/393 İlkİlk ... 949575859606169109159 ... SonSon
Arama sonucu : 3139 madde; 465 - 472 arası.

Konu: Dolarda Düşüş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    5.269 dan ocak ayı sonunda aldığım fiziki dolarları 5.478 fiyattan bugün saat 14.00 cıvarı kapalıçarşıda sattım gitti. Alan hayrını görsün.

Kritik bir şey olmazsa eylül sonuna kadar dolarda enflasyon kadar bile artış öngörmüyorum.

Bakalım yanılacak mıyım beaaa!
    Naptın beyaa
    Dürüstlük bitmeyen sermayedir.

Alıntı Originally Posted by rapsody Yazıyı Oku
    Naptın beyaa
    Bugün yaşanan nedir?
    Para dünyanın en korkak unsuru.
    Parayı korkutmayacaksın.

Beaaa[emoji22][emoji22][emoji22]
    Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır.
    "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

3. ptesi gelirse 5.85 den kamyonun birini vermeyi düşünüyorum bende bea
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    ptesi gelirse 5.85 den kamyonun birini vermeyi düşünüyorum bende bea
    Cebimin kenarında accuk fiziki dolar kalmıştı.
    Hepsini carsıya gidip bozduracağim beaaa[emoji22]

Borsadan %3, dolardan %5 ...
    Bugün portföyümün tamamı %8'den fazla küçüldü.
    Uzuncu olmasam da kisacı düşünsem cıldırırdım beaaaaa! [emoji3166][emoji22][emoji3166][emoji23][emoji23][emoji23]
    Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır.

5. gademeli alip gademeli satacan abey kural bu uzunvadeli
    ne olucagini nereye gidecegini bilemezuk...iş işten geçince keşke 5.25 lerden fulleyip hic ellesmeseymisiz deriz.
    heralde secimden sona yeni zamlar gelecek onunicun dollarin ateşini yukselttiler bea
    desene portföy biraz daha küçülecek.
    Hamdım Piştim Yandım

bozkurt abem;
    golan işine verilen cevap doğru olabilir, ancak geçen yıl yüksek sesle söylenenler dövizlerin çıkışıyla sonuçlandı.

halk da döviz konusunda karanlıkta mezarlıktan geçen kişi misali ürkek.

ankaradaki abeyler bunu niye farkedip de daha sükunetli üslupta konuşmuyorlar?

doların seçimden önce ya da sonra SERT HAREKETLER yapması her şekilde yanlış.

bu ticereti de ekonomiyi de kilitler.

7. 2 gamyon dollar elimizde kaldi,ptesi mali piyasaya sürecegimi duyanlar benden önce davrandi. zalim piyasa nolucak.
    Hamdım Piştim Yandım

ahan doalrın bugün ki seyrinin nedeni
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 59/393 İlkİlk ... 949575859606169109159 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •