Artan

11,62 9.93 12:08
1,84 9.52 12:08
132,50 9.5 12:08
16,17 9.4 12:08
70,60 9.37 12:08
Artan Hisseler

Azalan

37,48 -9.99 12:08
289,00 -9.97 12:08
4,22 -6.64 12:08
5,23 -6.27 12:08
45,50 -6.03 12:07
Azalan Hisseler

İşlem

4.586.192.652,02 12:08
4.234.144.708,00 12:08
3.254.867.199,50 12:08
3.196.673.460,50 12:08
3.153.579.947,87 12:08
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8000 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Şimdi bu londra faiz mevzuunda bende TL varsa bana gecelik %300 faizmi veriyor bu adamlar durum bu mudur ?
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Şimdi bu londra faiz mevzuunda bende TL varsa bana gecelik %300 faizmi veriyor bu adamlar durum bu mudur ?
    Ufak bir sorunumuz var ston, yurt içindeki kuruluşlara yasaklandı.
    Çözüm olarak buradan dövizini chase manhattan bank'a transfer edeceksin. Sonra yurt dışında TL'ye döneceksin (işte burası biraz yaratıcı finans mühendisliği gerektirebilir. Bu kısmını bana sorma pek bilemeyeceğim.Ama bunun nasıl yapılacağını bilen yaratıcı finans mühendisleri mutlaka vardır. ) . Yine chase manhattan üzerinden swap açtıracaksın.
    Ama dikkat et dövizi çıkartırken yakalamasınlar.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Ufak bir sorunumuz var ston, yurt içindeki kuruluşlara yasaklandı.
    Çözüm olarak buradan dövizini chase manhattan bank'a transfer edeceksin. Sonra yurt dışında TL'ye döneceksin (işte burası biraz yaratıcı finans mühendisliği gerektirebilir. Bu kısmını bana sorma pek bilemeyeceğim.Ama bunun nasıl yapılacağını bilen yaratıcı finans mühendisleri mutlaka vardır. ) . Yine chase manhattan üzerinden swap açtıracaksın.
    Ama dikkat et dövizi çıkartırken yakalamasınlar.
    Üstadım özlemişim seni be.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

Üstadım özlemişim seni be.
    Hoşgeldin ston.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Hoşgeldin ston.
    Sağolun üstadım.

Bu londra işi peki bizim bankaları zorlarmı yani bu adamlar neye güvenip gecelik %350 faiz veriyor TL ye ?

Sağolun üstadım.

Bu londra işi peki bizim bankaları zorlarmı yani bu adamlar neye güvenip gecelik %350 faiz veriyor TL ye ?
    Benim bildiğim kadaryla bu bıçağın iki sivri ucu var. Evet şu anda bu kanalı sıkıştırmakla TL'ye erişimi kısıyorlar bu da kısa vadede kanamayı durduruyor.
    Amaaa, bir de şu var. Türkiye'deki büyük bankalar ellerindeki devasa döviz mevduatını TL krediye bu borsada yaptıkları takas işlemleri ile *risksiz* olarak çevirebiliyorlar. En son baktığımda hacim 400-500 milyar TL idi.

Kanunen yurt içi bankaların açık pozisyon taşıması yasak. Yani elinde döviz mevduat varsa bunu TL kredi olarak vermek istiyorsa mutlaka swap yapmalı. Bu kanal daraltılırsa kiminle bu takası yapacak?

Merkez bankasının böyle bir kur riskini sigortalamaya gücü yeter mi?. Ayrıca sigortacı kendi kendini sigortalayabilir mi?

Sigortacılıkta en önemli unsur reasürans değil midir?. Hem reasüransı iptal edip hem kendi kendini hem de tüm yurt içi finansal sistemi tek başına sigortalamaya çalışan bir sigortacı ne yapmaya çalışmaktadır?

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •