Sayfa 550/1000 İlkİlk ... 50450500540548549550551552560600650 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 4,393 - 4,400 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

hem borsada hem dövizde manyak bi gün oluyor
    endeks 100.200 üde gördü
    98.200 üde
    dolar 5.59 uda gördü 5.46 yıda bende kalp var yapmayın böyle şeyler
    bir halt olacağı yok.

2. Bi yerden fena patlak verecek sistem...Du bakalım...Demirbank memirbank gibi bişeyler yaşamayalım da...

Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Bi yerden fena patlak verecek sistem...Du bakalım...Demirbank memirbank gibi bişeyler yaşamayalım da...
    aman diyim ağzını hayra aç
    bir halt olacağı yok.

bir halt olacağı yok.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
    Bu borsa, bu döviz; AKP partinin seçimi kaybettiğini söylüyor beyler .

6. Şimdi bu londra faiz mevzuunda bende TL varsa bana gecelik %300 faizmi veriyor bu adamlar durum bu mudur ?
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

7.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Şimdi bu londra faiz mevzuunda bende TL varsa bana gecelik %300 faizmi veriyor bu adamlar durum bu mudur ?
    Ufak bir sorunumuz var ston, yurt içindeki kuruluşlara yasaklandı.
    Çözüm olarak buradan dövizini chase manhattan bank'a transfer edeceksin. Sonra yurt dışında TL'ye döneceksin (işte burası biraz yaratıcı finans mühendisliği gerektirebilir. Bu kısmını bana sorma pek bilemeyeceğim.Ama bunun nasıl yapılacağını bilen yaratıcı finans mühendisleri mutlaka vardır. ) . Yine chase manhattan üzerinden swap açtıracaksın.
    Ama dikkat et dövizi çıkartırken yakalamasınlar.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

8.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Ufak bir sorunumuz var ston, yurt içindeki kuruluşlara yasaklandı.
    Çözüm olarak buradan dövizini chase manhattan bank'a transfer edeceksin. Sonra yurt dışında TL'ye döneceksin (işte burası biraz yaratıcı finans mühendisliği gerektirebilir. Bu kısmını bana sorma pek bilemeyeceğim.Ama bunun nasıl yapılacağını bilen yaratıcı finans mühendisleri mutlaka vardır. ) . Yine chase manhattan üzerinden swap açtıracaksın.
    Ama dikkat et dövizi çıkartırken yakalamasınlar.
    Üstadım özlemişim seni be.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

Sayfa 550/1000 İlkİlk ... 50450500540548549550551552560600650 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •