Sayfa 547/1000 İlkİlk ... 47447497537545546547548549557597647 ... SonSon
Arama sonucu : 7996 madde; 4,369 - 4,376 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade

1.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    hangi hisseyi alacağımızı da deseydi bari
    Ne güzel anlatiyordu sanki Antalya'ya gelen para dolar borcu olanlara eşit şekilde dağıtılacak gibi
    Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

*fed/kashkari: Resesyon olasılıklarının şu anda yükseldiğini görüyorum

*fed/kashkari: Ancak resesyon abd ekonomisi için temel senaryo değil

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    izlemedim oda mı tutturamamıştı
    yoksa bir sürü kişiyi öldüreni mi diyon
    Kitlerim seni yayın yapamazsın dedi ertesi gün yayın sıkıntısız gerçekleşti
    Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

altın doalr borsa faiz petrol herşey yeşil ne güzel
    bir halt olacağı yok.

Eski Fed başkanı Yellen : Resesyon beklemiyorum , 2019’da bir faiz indirimi beklemiyorum . Uzun zamandır bu yavaşlamayı bekliyordum

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,420
    http://share.matriksdata.com/share.a...03291550073699
    dün egeenden çıktığıma üzülmüştüm ama ifg hala bu hissenin yönetiminde ise ben yokum neden mi çünkü bu adam spk tarafından ceza almıştı
    SPK'dan o işlemlere idari para cezası

27 Kasım 2017 - 18:52

SPK, Ege Endüstri ve Ticaret pay piyasasında yapılan ve bildirim sınırlarını aştığı halde herhangi bir açıklama yapılmayan alım-satım işlemleri hakkında idari para cezası uygulanmasına karar verdi
    Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Ege Endüstri ve Ticaret A.Ş. pay piyasasında gerçekleştirilen işlemlerin incelenmesi sonucunda bir kişi ve şirket hakkında idari para cezası uygulanmasına karar verdi.
    SPK haftalık bülteninde konu ile ilgili yer alan bilgilere göre, Ege Endüstri pay piyasasında gerçekleştirilen ve bildirim sınırlarını aşan alım ve/veya satış işlemlerine ilişkin açıklama yapılmaması sebebiyle İlhan Feyzi Gürel 74.016 TL, Gürel Tarım Ürünleri Dış Ticaret ve Sanayi ise 81.141 TL idari para cezasına çarptırıldı.
    Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Alıntı Originally Posted by uzay44 Yazıyı Oku
    Kitlerim seni yayın yapamazsın dedi ertesi gün yayın sıkıntısız gerçekleşti
    ona kitlemiştir müge
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 547/1000 İlkİlk ... 47447497537545546547548549557597647 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz